asya gerçekten çok kötü malzemeden yapılmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arakadaşlar kusura bakmayın fakat dayanamadım...ben tam 17 yıldır marka olan makinalar alıyorum daha bu güne kadar kesinlikle servise gitmedim...Kawasaki GPZ 500 35,000 Km yol yaptım servise gitmedim..İkinci GPZ de 11,000 Km yine servis yok..Hondalarda servise gitmedim Yamahada gitmedim..Suzuki GS 500 19,700 Km de servise gitmedim..Servislik hiç bir işim olmadı...Her türlü bakımını zaten kendim yaptım..Bu servis işi çok konuşulduğu için yazdım...

Biz boşuna mondial Zat'a 3,500 YTL saymadık.Şu an Aydında Fabrikayı kurdular üretime geçiyorlar... Ben motordan memnunum iyi de bir servis buldum. Allah kötü servise düşürmesin motorunu sattırır kötü servis...

Bende Asya AS-T1 var, bende bu paraya çok güzel buluyorum ve allaha çok şükür hiçbir terslik yaşamadım. Frenler mükemmel çalışıyor. 110 km/s son sürati var, düz yolda olsun yokuşaşağı aynı 110 km/s üstüne çıkmıyor. Memnunum ama chopper modeli almak istiyorum bu yüzden satıyorum.

asya mı?allah düşmanıma vermesin bende kanuni var 10.000 daha iç bişi yok yağını bile kendim değiştiriyorum ne gerek var servise yeğenim asyada çalışıyo
servisinde t1 ler 3.000 4.000 km.de grank dağıtıyo gerek yok asyaya kanuni mondial bunları alıcan yada yamaha honda kawasaki falan bende kanuni var memnunum e nede olsa (kanuni sultan suleyman)dimi arkadaşlar.

asya 200 gy

arkadaşlar asyanın 200gy cross modeli hakkında bilgisi olan var mı almayı düşünüyorum da:cyclopsan :cyclopsan

arkadaslar selam.cınde ıyı orta ve kalıtelı motorlar varmıs bızımkıler gıdıp en kotusunu secıp getırıyorlar ucuz olsun dıye sonuc boyle oluyor ıste maalesef:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar