çok hoşuma giden bi model. biraz bütçem ayarlayabilsem hafta sonu hafif arazide kullanmak için alacağım bi motor.
güle güle kullanın.
güle güle kullanın.
çok hoşuma giden bi model. biraz bütçem ayarlayabilsem hafta sonu hafif arazide kullanmak için alacağım bi motor.
güle güle kullanın.
güle güle kazasız sürüşler dileğimdir axoyum ... hayırlı olsun
ilk gözüme batan sinyaller cok buyuklerorjinali yada daha ufağını bulursan ondan basla değişiklige .... elcik korumanada dikkat et kırılıp fırlar mırlar allah muhafaza kotu şeyler olmasın.... made in japan oneririm baya bi idare eder iyi yapıstırırsan fark edilmez bile
.... ama gercekten keyıflı bır motor
hayırlı olsun .....
sorun yok keyif çokama elektrik aksağımı biraz basit suya dayanamıyo
gerisinde ben daha ole sorun denecek bıseyle karsılasmadım ....
arkadaşlar debiryaj kolunun altındaki swich görev yapmadığından sökmek istedim fakat taşıyıcı gövdenin eğilmesi ile sıkışmış eğer sökebilseydim içindeki kontakları temizleyip wd40 sıkacaktım, elimde yedeğil olmadığından buradada bulamadığımdan sökemedim.
Daha önce bu swich i değiştiren veya bilgisi olan varmı?
birde bu motor uzun yola çıkarmı diye soranlara; bana bir 50 cc mobilet verin DÜNYAYI dolaşırım, adam yürüyerek, bisikletle, çim biçme makinasıyla ne bileyim bilumum araçla uzun yola çıkıyor bizim bazı arkadaşlar (ki eminim hiç bir zaman çıkmayacak) 1000-1500 km den bahsediyor!!!!!
uzun yola cikabilirmiyim?