15" lastikte duroda var, ama cadde lastiği, ankara çiğdem mahallesi proti motordan aldım, gayet memnunum.
herkese selamlar..Lastik Sorunu bende de var
arkadaşlar aklınızda bulunsun nette falan görürseniz haber verin allah rızası için 15" veya 16" arka off-road lastiği bulursanız komple takım olarak (cant,dişliigöbek v.s.) alacağım
kışın bizim karakızlar çamurda çekmiyo...
bu nedenle acil lastik arayışına girdim....

[/Slm arkadaşlar. İstanbul Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Bu semte yakın arkadaşlar varsa haberleşip tanışalım,görüşelim, bişeyler yapalım.Olmuyo böyle.
Bu arada benim makinayı tek başıma kopmle indirip dağıtıp tekrar topladım.Heryerini biliyorum.Sormak istediğiniz bişeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Sevgiler saygılar hepinize.

selam arkadaşlar buluşalım falan diyoruz son zamanlarda ama road ve benden başka kimsenin sesi çıkmıyo.. bende diyorumki yakında gerçekleşcek olan motoplus fuarında buluşalım??? ne dersiniz arkadaşlar? :cat:varmı gelicek olan fuara? road arkadaşım sen geliyomusun?arkadaşım diyorum ama kusura bakma yaş kaç? bi yanlışlık olmasınben 21 yaşındayım:wiinkk:
inşallah fuarda görüşürüz kazasız günler......
bu arda biraz renklensin şuralar geçen yaz(eylül) tek başıma belgrad ormanına yaptığım ufak gezintiden bikaç resim....
tek başımada olsam çamurların içinde dolanmak çok zevkliydi....
![]()
slm kardes on camurlugu degıtırmssın haa bende alcaktım gecen sene alcagım makıne cok hısır bır makıneydı o yuzden alamdım ve su camurluk olayaı orjınalı ne kadar cırkın yavvv dımı ama senınkı guzel olmus
Peki bilindik bi döşemeci varmı?Bu motorun selesi gerçekten uzun yolda rahatsız edici. En azından katlı sele düşünüyorum. Artçının hep öne kayması gibi gariip bi problemi oluyor
Bi örneğini sahibi_den.com' da kocaelinde satılık bir asya 200 de rastlamıştım. Çok şık durmuştu ve adamla iletişime geçtigimde kullanışlı ve rahat oldugunu belirtmişti ancak dedigim gibi kocaelindeydi ...
Motoru 140 Görmez