Asya as 125t Yardım

merhaba arkadaşlar
bende as 125t var ama yedek parça bulamıyorum online veya ulaşabileçeğim bir tel varsa sevinirim yaşadığım yerde gerçekten uçuk fiyatlar veriyorlar tüm dış kaportayı değiştirmek istiyorum 450 YTL dediler ben motoru 350 YTL aldım ruhat işleri hariç onlarla 650 YTL mal oldu yardımcı olursanız sevinirim telefon veya site adresi bilen mail atarsa sevinirim.

[email protected]

merhaba arkadaşlar
bende as 125t var ama yedek parça bulamıyorum online veya ulaşabileçeğim bir tel varsa sevinirim yaşadığım yerde gerçekten uçuk fiyatlar veriyorlar tüm dış kaportayı değiştirmek istiyorum 450 YTL dediler ben motoru 350 YTL aldım ruhat işleri hariç onlarla 650 YTL mal oldu yardımcı olursanız sevinirim telefon veya site adresi bilen mail atarsa sevinirim.

[email protected]

http://www.asyamotor.eu/

buradan servis telefonlrına ulaşabilirsin.allah kolaylık versin:cat:

Bu motorun birçok parçası tüm scooterlerle aynı. Daha çok ne tür sorunların var? Kaporta konusunda mondial veya jinlung modellerinden yararlanabilirsin. Motor aksamı konusunda çok çeşitli seçenekler var.

Asya 125t yardım

Bu motorun birçok parçası tüm scooterlerle aynı. Daha çok ne tür sorunların var? Kaporta konusunda mondial veya jinlung modellerinden yararlanabilirsin. Motor aksamı konusunda çok çeşitli seçenekler var.

Merhaba

Ben motoru aldığımda ayaklık kısmı sağ tarfı kırıktı 2 gön önce kardeşim ufak bi kaza ile ön çamurluk kısmınıda parçaladı önceki sahibi pek iyi kullanmamış benim motor gri tüm gri ve siyah plastik kısmını yenilemek istiyorum ama değim gibi 400 450 YTL diyorlar

[email protected]

İyiakşamlar;

Bir hafta süreliğine Ankara'dayım. Sanırım internet üzerinden İstanbul servislerini bir aramanı tavsiye ederim. Onlardan da bir fiyat almalısın. Ancak tüm kaporta aksamını kastediyorsan o rakamlara gelmesi doğal. Onarılabilecek gibi olanları fibercilerde tamir ettirebilirsin. Tüm aksamı yenilemektense, bazılarını onarıp boyatırsan 200-250 arası gibi bir rakama çıkabililirsin derim (tabi hangi parçanın ne durumda olduğuna bağlı)

Motor ve yürüyen aksamı motorunun ne durumda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar