asya as 100 hakkında sorular sorunlar

Arkadaşlar asya as 100 debriyajlı motorla ilgili sorunları tek konuda toplıyalım birbirimize yardımcı olalım ...
ilk olarak benim bi sorunum var aslında çok sorunum varda bu acele :) domuzluk aldım alttarafı monte edemedim resimde gösterdiğim vidalar sökülmüyor acaba kaynaklı olabilir mi kaynaklı ise nasıl sökeriz...

diger tarafta somunu war mondialde sökülüyor ama asyayı bilmiyorum ama öyle olması lazım onun öbür tarafındaki somun titreşime dayanıklıbir somun zor sökülür bildigim kadarıyla :)

evet biliyorum o somunuda zorladım baya yalama oldu olacak bende bıraktım kaynaklımı acaba diye

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yapıstırıcı sürüyo olabilirler belki montaj aşamasında. Sanırım elektrikli vidalama şart bu iş için

slm konuyu okuyan varmı bilmiyorum ama somun işini hallettim domuzlugu taktım. şimdi sorun viteste bazen 2 den 3 e gecmiyor boşa gecmiş gibi oluyor bi daha basıyorum geciyor veya bazende debriyajı bırakır gibi yapıyorum tıkır tıkır sonra tak yapıyor geciyor bazen 4 den 3 atarkende oluyo acaba 3.vites dişlisi sıyırmış olabilirmi veya balata yaparmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar