asya 250 t 1 dikkattttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar asya 150 t1 i 250 cc yaptım bilgilerinize

22 hp iki zamanlı

Nasıl yaptın bunu arkadaşım?
İki zamanlı yapman için motorunu kumple değiştirmen gerekli
Bu arada hoşgeldin

arkadaşlar hoşbulduk çok profosyonelce yapıldı resimleri ekleyecem. mz 250 motoru ile yapıldı fakat cvt şanzuman yani kayışlı orjinali yine fakat 22 hp iki zamanlı 13400 rpm hesaplarıma göre 4,7 sn 0-100 km max 168 km hız daha denenmedi teşekkürler

grenajlar uçmasın yolda :cyclopsan

onlarıda sağlamlaştırsaydın:cat:

Heeee bende zannettım Çinde o motorun 250cc su sogutmalıları var ondan mı getırdı Asya motor :) Neyse en kısa zamanda Vİdeo resım ısterızzzz :)

sayın tubis

kasmaktan kastınız nedir kasıntınızmı var?:queen:

türkçe karakter sorunu değildir umarım zira oyLe biLe olsa gene de hoş bi mesaj değiL..
hiç hoş bir mesaj değiL :farao:

motor içinde pek bi inandırıcı buLmadım..
AÇIK ve NET !

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar hoşbulduk çok profosyonelce yapıldı resimleri ekleyecem. mz 250 motoru ile yapıldı fakat cvt şanzuman yani kayışlı orjinali yine fakat 22 hp iki zamanlı 13400 rpm hesaplarıma göre 4,7 sn 0-100 km max 168 km hız daha denenmedi teşekkürler

Bence hesaplarını tekrar gözden geçirmelisin!
Şimdiden sevinmesen diyorum, cünkü hayal kırıklığı yaşayacaksın kardeşim. :bounce: AHA buraya YAZDIM!

valla grenajlar inşallah uçmaz
fakat profosyonelce çalıştığın zaman bi problem olmaz heralde

Moderatör (forrap)
1-Yaptığınız iş hakkında detaylı bilgi ve fotoğraflarla açmalısınız topici.Bir iki cümle ile anlamlı olmuyor.Yaptığınız işin detaylarını fotoğraflı bir biçimde anlatan bir topic açabilirsiniz tekrar.Bu şekilde bir bilgi içermediği için pek anlamlı olmuyor.Detaylı bilgileri ve düzgün bir anlatımı içeren yeni topicinizi bekliyoruz.

2-Sitenin ortamı ve kalitesi bellidir,lütfen bunun dışına çıkan mesajlar yazmayın.Aksi taktirde kurallar ışığında gereken yapılacaktır.

Konu yeterli bilgi içermediği ve konu dışı yazışmalara sahne olduğu için kilitlenmiştir.Sitenin kalitesine yakışır,içinde abes mesajlar yerine konu ile ilgili bilgi ve fotoğraf bulunan topicinizi bekliyoruz.

Kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar