Asya 19A Orjinal Rengi yardım edin :(

Merhaba Arkadaslar ;

Sizlerin yardımına ihtiyacım var 19A nın orjinal kırmızı boyasını temin edebilecek bi arkadas varmı ? Birde Ön Far takımı ? Yardımlarınızı Bekliyorum..

orjinal boyayı bilememde otosanayi sitelerine yakınsan boya hazırlarlar orada götürrsün o renkte bi parçça aynı rengi yaparlar sana .

2 sene önce ben de buna benzer bir konu açmıştım storm var bende de.. Renk kodunu bulabilir miyiz diye ama bulamadım tabii ki. Sanayi sitesinde boya satan bir arkadaşım var. Birebir aynısını çıkardı. onun da boyacı bir arkadaşı tabancayla atmıştı boyayı. Nefis olmuştu. Ama bunlar tanıdık olmasaydı bu işi yaptırabileceğimi sanmıyorum o insanlara. Yani bir scooterdaki ufak bir çizik için bu kadar uğraşmaz sanırım kimse..

aslında hersey paraya bakıyor 250 gr boya 30-40 tl ye mal olur yaptırsa . nakiti görüpte yapmicak esnaf tanımıyorum =)

Ya Bolu sanayisi çok pahalı cant ve 1 parca boyattım 90 lira vermiştim.Hani diyorum boyayı il dısından temin etsem boyacı buluruz cevreden adamlar bi dünya para alıyor boluda sanayi adamı...

İlgilenen kimse yok ya bu kadar yorum :( Kimse motor boyatmadımı yaw fikirlerini beklıyorumm

Zımparayla ve kendin boya alarak boş bi gününde boyasan daha iyi olur gibi geliyor bana maliyet açısında.

Aynı boya istiyom işte Koduna falan ulaşsak bi işte kardeş ya

Ya mail atttım iletişim bölümünden ilgilenemdiler bile galiba ama arıcam bakalım olmazsa nerden temin edebilcegimi

ben moturumu 3 gün önce boyattım,
Plastik grenaj boyama işi zor ve ustalık isteyen bi şey ( özelliklete metalik renk ise ),
bi delinin verdiği akılla,gazla önce gidip sprey boya yaptırdım ama boşuna emeğim ve param gitti,
_ok ettim motosikletimi haritaya çevirdim :( , kaş yapıyım derken göz çıkardım ,
aklı başında yamyam olmayan bi boyacı ustası buldum.
Renk kodu yoktu bendede, bulamadım da hiç bir yerde,
benim scooter ın metalik mavi rengini ; içinde yüzlerce renk olan kartelada da bulamadık, boya satıcısı başladı bi karışıma, ondan dök bundan dök, en sonunda en yakın rengin karışımını yakaladık.
Sonra top usta ya geçti, süreçte şöyle
* macunlama - zımparalama
* plastik astarı
* bi kaç kat boya
* üzerine vernik..
6 parça grenaj + arka tutamak/top case demiri + top case üst yarısını boyattım, toplamda 170 tl gibi gibi bi rakam a hallettim, şıkır şıkır da oldu,
boyacım istanbul topkapı oto sanayide, boyanın da kg su 50 tl.
Sana kolay gelsin diyim

Boluda sanayi çok pahalı işte ya yakındıgım konu bu anasını satim Fabrikasyon boya temin edemeyiz mi yaw deli oldumm bi cila sürdük boya catladı ya off off

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

Motor rengi bu metalik kırmızı
5655_1221699980840_1179166552_671920_5555564_n.jpg

Selamlar hemşerim ben senin motoru hiç bir yerde görmedim böyle bir asya görsem kesin tanırdım :) Birde orjinal parça fiyatlarına bak derim boyatmakdan ucuza kapatabilirsin.

Tanıman lazım Bolu!da tek şuan Ay ve yıldız var üzerinde..Şuanki hali beni öldürecek çok kötü görünümde motor deli olucam.Boya işine bi çözüm bulmam lazımm

Valla ne yalan söyleyim hiç görmedim :) Birde nihat ustaya git parçaları boyatmakdan ucuza kapatabilirsin.

Arkadaslar Boya işini hallettim :) 150 liraya boyatıyorum motoru komple..Aydınlı olan varmı arkadaslar aramızda ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar