ASYA 150T 2006 Model Modifiyeli[u]

Merhaba Arkadaşlar 2006 Model Fistik Yeşili Asya Motorumu Satiyorum Motora Yaptigim Daha Dogrusu Taktiklarimi Ve Fiyata Dahil Olacak özelllikleri Yaziyorum 150cc

**smokehead Abarti Egsoz
**motorun Altin Da Mavi Neon
** Farlari Buz Beyazi Yaptim
** Parklar 7 Renk Farlardan
** 100 Ytl Lik Can Marka Kirmizi M Beden Kask
**safabet Yazlik Siyah Kask
**arkada Siyah Sepet
**motorda Ses Sistemi Yapili Ama öle Teyipli Felan Degil
**ön Törpidoda Iki Kolon ön Kaputa 2 çikişli Araba Anfisi Taktim Bi Diger Kolon Da Arkada Sepette Içinde Mükemmel şekilde Takilmiş Kolon Ve Müzik Dinlemenizi Saglicak Yaninda 512 Mb Sony Video Onyatan Mp3 çalari Da Veriyorum Tek YapmaN Gereken Torpidoyu Anahtarla Açip Mp3 Playeri çaliştirmak Ve Mükemmel Ses Aliyosunuz
**gaz Elcikleri Degişti Güzel Elcikler Tatildi
**ve En önemli Si 2 Metre Uzunlugun Da 100 Ytl Degerinde Masterlook Marka Kilit En Kaliteli Olanindan Almiştim..
Ben Motoru 1700 Ytl Ye Almiştim 1500 Ytl De üstüne Harcedim Modifiye Için Istanbul Da Olanlar Görebilirler Motoru
** Bu Yazdiklarimin Hepsi Motor Da Verilecek Tir Hepsi çalişir Vaziyetde Mart Ayinda Trafik çikişli Motoru Satmak Istedigim Fiyat 1450 Ytl Dir Bu Motoru Sifirini Alip Bu Taktiklarimi Almaya Kalksaniz Motorun Size Gelir Fiyati 3000 Ytl Dir Motoru Satma Sebebim Askere Gidicegimden Dir Tel Numaram 0555-366-08-68 Adim Erdem 1450 YTL İSTİYORUM MAİL ADRESİM [email protected] msn den eklemeyin msn kullanmıyorum mail atabilirsiniz saygılarımla
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Lütfen mesajınıza resim ekleyin. İlanınızın resimli olmasının sizin avantajınıza olduğunu gözönünde bulundurun. Unutmayınki amacımız bir an önce sonuca ulaşmanız. Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar