asya 150 t mi yoksa kanuni tigrana 100 mü

ben yeni bi motor almayı düsünüyorumda sizinde bilginizi alyım dedim ben asya 150 t beğendim ama kanuni tigrana 100'de fena değil siz hangisini önerirsiniz?yoksa başka önericeğiniz bi motor varsa bunlarıda değerlendiririm şimdiden teşekkür ederim

ben kanuniyi bilmem ama as150t kullanıcısı olarak baya bi memnunum iki kişi rampada bile performansı gayet iyi. popcorn'u olan bi arkadaşlan geçenlerde takıldık arkadaş benim motoru baya beyendi şu an motorunu satıp as150t 1 alacakmış

KArdeş bende kanuni var memnunum ama.hem kanuni yarı otomatik tigrina daha güzel bnce

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mert89, eğer 2. el düşünürsen sitede üye olan mete_han arkadaşımızın honda innovasını veya Biscuitin asya T1 lerini öneririm. ikiside temiz ve çok uygun fiyatlarla satılıklar...

honda innova ile tigrina birbirine şekil olarak benzer ama biri honda diğeri kanuni :king:

3000 bakımı yeni yapılmış temiz asya t1 im satılıktır ..özel bi sebepten satmak durumundayım :salut: .... motor gayet iyi durumdadır....2 adet kask la beraber son fiyat 2000 ytl ye bırakırım :cat:

nebil 0533 817 86 27

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar