asya 125 t nostalji kullanan arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaşlar ben 2007 de ikinci el as 125 t aldım asya motor model 2005 nostalji modelini severek aldım ama bu kadar sorun çıkaracağını hiç tahmin etmezdim. Acaba sizinde motorunuz böyle sorunlumu şuana kadar yaklaşık 200 ytl masraf yaptım oda motoru kendim tamir ettiğim halde yoksa işin içinden çıkamazdım. Sizde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

ilk motorumdu,ara ara patlayan ampuller disinda sorun cikarmadi,yaklasik bi sene sogukta yatti ayak marsiyla calisti 3 yil ayni aku kaldi uzerinde gecen sene sattim..

sen aldığında sıfır aldın ama dimi ben ikinci el aldım kaça sattın ? ben ikinci eline 900 verdim sanki biraz fazla gibi ama

:D Allah yardımcın olsun demekten baska bır sey demıyom cok cektırdı suanda motorcuda beklıyo satılmayı yoldada bırakıyo masrafta cıkarıyo bır an once elden cıkarmaya bak nede olsa 2005 4 sene gecmıs bır cok seyı degıl cogu seyı degımesı gerekıyo 2 kere karburator degıtı aku basaltıyo altarnetor degıstı saysam sıgmaz yaptıgım masrafın yarısına satsam kar dıge bakıyom

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar