Asus Zenfone 5 - 6

Kullanan var mı acaba ? 6 almak istiyorum ama çok büyük gibi geliyor , sadece teknosa satıyor bu cihazı ve çevredeki teknosalarda da yok gidip bakamıyorum sizce hangisi alınır?

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
asus 5 samsung s4 boyutunda yeterli bir akıllı.6 bende görmedim.

Ben 1,5 aydir zenfone 6 kullaniyorum inanilmaz memnunum. Tr de en detayli kullanici yorumlarina donanimhaber forum sitesindeki kullanici basligina girip okuyabilirsiniz.
Ama ben kesinlikle oneririm.
Goren 2 milyarlik telefon zannediyor bunu da belirteyim.800tl deyince herkes sasiriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Bu arada boyut olarak baya buyuk. Note 2,3 bile kucuk kaliyor yaninda.
Elnize alip bakmadan kesinlikle almanizi onermem.

Merhaba bende yaklaşık iki aydır asus zenfone 5 kullanıyorum. Telefon boyutu olsun performansı olsun görüntüsü olsun her açıdan güzel bir telefon . Bu telefonun tek eksiği batarya süresi kullanıma bağlı olarak kısa . Yani sürekli internette gezerim sitelerde dolaşırım oyun oynarım dersen bu telefon max 3 veya 5 saatte şarjı bitirir. Ama ara ara internete girerim ara ara oyun oynarım zaten ben genelde telefon konuşması , sms kullanıyorum dersen bu telefonun şarjı seni 1 gün rahat götürür hatta 1,5 gün bile götürdüğü oldu beni. Dediğim gibi zenfone5 iyi bir telefon kesinlikle. Batarya süresi dışında seni üzmez . Tabi o da beklentilerinle alakalı .

bende 1.5 aydır z5 kullanıyorum telefonun sesi çok az çıkıyor birde wirealess çok az çekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar