Asus Telefon Önerisi

Merhaba
Asus zenfone 5 telefon kullanan veya bilgisi olan varmi önerirmisiniz ?
Teşekkürler...

Yaklaşık 4 aydan beri kullanıyorum memnunum
Sormak istediğin soru varsa cevaplarım

Diğer arkadaşların Bu telefon hakkında merak ettikleri soruları varsa sorabilirler

biraz kurcaladım, oldukça akıcı ve fiyatı için uygun duruyordu
zaten içinde sadece çekirdek android olduğu kullanımı rahat olacaktır tahminim. sadece güncellemeler ve atom işlemci soru işareti uyandırabilir ama onlardan da sıkıntı çıkacağını sanmam

negatif yönlerinden bahsedermisiniz?
sarji ne kadar gidiyo kamerasi nasil?

Motosikleti
BWS 100
Beyler yaklasik 3 aydir kullaniyorum.

Guncelleme konusunda skntiniz olmasin. Surekli guncelleme geliyor.
Kamerasi guzel, karanlik ta iyi cekiyor. Aksam sokak aydinlatmali video foto su guzel.

Sarj konusunda cok takmayin akliniza, herhangi bir iphone dan fazla gittigine eminim. Sabah 7bde cikariyorum sarjdan. Gece 12 su an mesela %19 sarj var. İnternet surekli acik. He oyle elimde teefon surekli gezmiyorum. Kullanmiyorum yani fazla.

Su an bir telefon alacak olsam, bir dha bunu alirdim. Sirketimin calistigi bilgisayarci elemanlari 3 u de gitmis zenfone 6 almis.
İntel islemci var, ram 2 gb iyi.
Goruntuler iyi takilma yok. Rahatlikla dizi izleyebiliyorum 40 dk. Altyazili.
40 dk lik dizi de yaklasik %7-8 sarj yiyor.
Kasa olarak saglam.

Dezavantajlarindan biri bataryanin cikmama si. Bilmiyorum benim icin buyuk problem degil ama.

Kisacasi bu fiyata alabileceginiz en iyi telefon.
Sormak istedgniz vars cevaplayabilirim.

Bunlar da zenfone 5 ile cektigim fotolar.
Yakin cekim
Aksam cekimi
Manzara faln var, ozenip cekmedim. Galeriden secip attim. Kamera icin en azindan bir fikir olusturur.
Http://imgur.com/A7yyWHV
http://imgur.com/caI02WK
http://imgur.com/SMgV8h0
http://imgur.com/Z4xyyME

Kamerası güzel karanlıkta bile net çekiyor
Tek kötü yanı şarjı biraz hızlı tükeniyor ama ben tek şarj ile 3 saat üzeri ekran süresi alıyorum hatta 5 saat ekran süresi almışlığım var
Asus sürekli güncelleme gönderiyor bu güncellemeler az da olsa şarjı iyileştiriyor ram ı 2 gb olduğu için telefonda herhangi bir kasma yok
Birde sevmediğim yönü telefonun şarjı 2.5 saatte doluyor asus şarj konusunu kısıtlamış
Piyasada o fiyata alınabilecek en iyi telefon zenfone 5 dir
Ama bu özellikler bana yetmez diyorsan asus haziran ayında zenfone 2 diye 4 gb ram 13 mp kameraya sahip telefon çıkarıyor

Benim kızım aldı, fiyatına göre teknik özellikleri çok iyi.
Ve fakat şarjı 6 saat dayanıyordu, 3 gün sonra iade etti.

şarj konusunu akıllı telefonlarda takmayın fazla kafanıza. sürekli haşırneşir olursanız çok çabuk biter. asphalt airburn oynuyorum 3-4 saatte bitiyor. bigün şarj aletimi ofiste bırakmıştım %40 ile cumartesi pazar idare ettim. şarjı size bağlı.

kişisel görüşümü sunayım. iphone aldıktan sonra bi daha android almayacağımı çok iyi anladım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çok iyi telefon ancak x86 mimariden (kısmi) geliştirme intel atom işlemcisi var
güçlü ancak arm mimarisine göre daha çok güç tüketiyor bunlar
benim 340 liralık huawei ascend y320 nin şarzının 9 gün gittiğini bilirim (1.3 ghz çift çekirdek android 4.2)
hepsi para tuzağı :)

Cevaplar için teşekkürler :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Bi soru daha radyo varmi? :)

radyosu var

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Benim kızım aldı, fiyatına göre teknik özellikleri çok iyi.
Ve fakat şarjı 6 saat dayanıyordu, 3 gün sonra iade etti.
Ilk 2 hafta şarjı çabuk tükeniyor 2 hafta sonra şarj tamamen yerine oturuyor

2 aydir kullaniyorum.İlk gunler sarj yuzunden iade etmeyi dusundum.Asus'u aradim sagolsun iyi ilgilendiler.Guncelleme yapin duzelir dediler.4.4.2 yapinca daha da kotu oldu tekrar aradim.Zamanla duzelecegini soylediler.Biraz zaman gecti.Surekli guncellemeler gelmeye basladi.Asus arayuz guncellemeleri ayda 2.3 kez geliyor.Suan cok memnunum ama ekran 5 inc bana buyuk geliyor.Bi kotu yanida alttaki tuslarin isigi yok.Radyo ilk aldiginda etkin olmuyor elle duzeltmeniz lazim.Mobil veriyi işim oldugunda acip kapatiyorum.Ortalama 2 saat 50 dk ekran suresi var.14 saat 15 saat arasida sarj suresi her aksam 21.00 de takarim her takdigimda da %15 te oluyor.Sabah %100 olarak evden cikiyorum.

2 aydir kullaniyorum.İlk gunler sarj yuzunden iade etmeyi dusundum.Asus'u aradim sagolsun iyi ilgilendiler.Guncelleme yapin duzelir dediler.4.4.2 yapinca daha da kotu oldu tekrar aradim.Zamanla duzelecegini soylediler.Biraz zaman gecti.Surekli guncellemeler gelmeye basladi.Asus arayuz guncellemeleri ayda 2.3 kez geliyor.Suan cok memnunum ama ekran 5 inc bana buyuk geliyor.Bi kotu yanida alttaki tuslarin isigi yok.Radyo ilk aldiginda etkin olmuyor elle duzeltmeniz lazim.Mobil veriyi işim oldugunda acip kapatiyorum.Ortalama 2 saat 50 dk ekran suresi var.14 saat 15 saat arasida sarj suresi her aksam 21.00 de takarim her takdigimda da %15 te oluyor.Sabah %100 olarak evden cikiyorum.

Nisan ayında android lolipop güncellemesi telefonlara gelecekmiş bu güncelleme ile şarj meselesi düzeltilir

Nisan ayında android lolipop güncellemesi telefonlara gelecekmiş bu güncelleme ile şarj meselesi düzeltilir

Yukarıda da yazdığım gibi şuan şarj ile bi sıkıntım yok düzelmiş durumda.Benim bu telefonu almamın sebebide lollipop güncellemesi alacak olan en ucuz telefon olması..

koskocaman donanımhaber varken buraya konu açıyonuz yav :D
Zenfone 5 pilden kaybediyor. Zenfone 6 sahibiyim 6 saat ekran süresi alıyorum ve 2 gün dayanıyor toplamda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar