asus dizüstü bilgisayar

merhaba arkadaşlar
ev icin oyun internet kullanımı için notebook almak istiyorum
sizce bu nasıl dır
https://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-notebook36?keyword=X550JK

i5 4. nesil işlemci güzel.
fakat günümüz şartlarındaki oyun ve uygulamalar için 4gb ddr3 ram yetersiz kalacaktır.
ekran kartı da çok extrem oyunlar düşünmediğiniz sürece iş görür diye düşünüyorum :)
bu arada asus :cat: doğru seçim.ben de 2 ay önce n550jv aldım.bundan önceki laptop um da yine asus idi.kalite ve hizmet olarak iyi marka.

iyi forumlar.

çok ağır oyunları çok yuksek çözünürlükte oynamayacaksan fiyat - performans olarak uygun bir makine, notebook tabii ki oyun - performans öncelikli değildir, aynı fiyata alacağın bir masaüstü bilgisayarın işlemcisi birbuçuk kat daha hızlı olacaktır, bütçeyi biraz daha yükseltirsen 2200 tl civarında asus-dell- lenovo nun i7 4702mq modellerinde düşünebilirsin, işlemci performansı iki katına yakındır

benim laptopu vereyim
hem 8 ram hemde i7
arta kalan parayla kask mont alırsın :D

hp pavilion dv6 1000tl :D

Son aldığım dışında daha önce ki 2 dizüstü bilgisayarımda asus tu. İkisinde de menteşe problemi yaşadım. Ancak onun dışında fiyat performans olarak mükemmel bilgisayarlardı. Hatta su anda 2004 te aldığım ilk asus'um hala çalışıyor, ara sıra sonradan taktığım ram yüzünden mavi ekrana düşse bile nette rahat geziliyor. 2008 de aldığım ikinci bilgisayarımda ofiste duruyor ve şu anda bu mesajı ondan yazıyorum. Sağlam ve performanslıdır. Yalnız sizin baktığınız model eğer oyun oynanacaksa ram'i yetersiz gelebilir. 8 gb olmasını tavsiye ederim.İsterseniz sonradan yükseltebilirsiniz. Ancak asus bu konuda biraz sıkıntılı. Eğer 2 tane ram yuvası varsa muhtemelen 2+2 ram kullanmışlardır.Dolayısıyla yeni 4+4 almanız gerekebilir. Teknik servisinize sorun. Eğer boş ram slotu varsa 4 gb alıp direk ekletin. Birde ekran çözünürlüğü çok düşük. Yeni oyunlardaki detayları kaçırırsınız. Dokunmatik güzel. Yeni bilgisayarımda var ve kullanıyorum. Ama benimki tablet moduna geçebildiği için kullanışlı. Bu şekilde dizüstü kullanımlarda dokunmatik iyi olur mu tam bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar