Asphalt STORMBRINGER

Almanya ‘da üretilen Asphalt STORMBRINGER, standart bir Kawasaki ZX-10R modeli üzerinde geliştirilmiş.

999cc lik güç ünitesi üzerinde çalışan Alman Sepp Buchner, toplamda 280 bg güç üretmeyi başaracak bir çalışma ortaya koymuş. Aslen 220 bg güç üreten motorun bir buton yardımıyla belirli aralıklarda 280 bg güç üretebildiği ve 300 km/s (186 MPH) hıza 13.9 saniye gibi sürede ulaşabildiği kaynaklarca belirtilmiş.

Son hız olarak 320 km/s (198 MPH) ‘den daha fazla bir sürate sahip olan araç 195 kg ağırlıkta. Araçta arka görüş kamerası, ön rüzgarlıkta mevcut hızı gösteren head-up display sistemi gibi değişik teknolojilerede sahip araç Almanya Aalen ‘de ki WARM UP Zweiradtechnik GmbH tarafından kısıtlı sayıda üretilmesi ve 57,500 ? civarında satılması bekleniyor.

Süspansiyon, oturuş pozisyonu gibi pek çok ayarın sürücünün boy ve kilosuna göre ayarlanacağı aracın fiyatına renk uyumlu sürücüye özel hazırlanmış deri tulum ile karbon-fiber & kevlar kask dahil.

Asphaltfighters STORMBRINGER modelinin teknoloji ortağı firmalar : ABM, Akrapovic, BelRay, Beutler Lackdesign, BIKERBOX, Bridgestone, CIMA Schlier, gilles.tooling, Held Biker Fashion, Kellermann, Melvin, OZ Motorbike, PUIG, Emil Schwarz, Spiegler ve WAECO.

Araç hakkında daha fazla bilgi www.asphaltfighters-stormbringer.com adresinde bulunabilir.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• asphaltfightersstormbrid.jpg
    asphaltfightersstormbrid.jpg
    12.2 KB · Görüntüleme: 18,662
böylesıne yüksek performanslı motosıkletı kullanmak herkesın harcı değil ama buna benzer makınaları herkese satmak bu işi yapanlşarın harcı dolayısıyle yanlış düşünmüşte olabılırım ama sanki içimden bunları alanlarda bır profosyonellik belgesı aranmalıymış gıbıme gelıyor

Mersin İl Temsilcisi
böylesıne yüksek performanslı motosıkletı kullanmak herkesın harcı değil ama buna benzer makınaları herkese satmak bu işi yapanlşarın harcı dolayısıyle yanlış düşünmüşte olabılırım ama sanki içimden bunları alanlarda bır profosyonellik belgesı aranmalıymış gıbıme gelıyor

sence, asfaltlarda böyle bir güce ihtiyaç var mı?

arka görüş kamarası varmış, süper ya aynaya gerek kalmamış...:cat: bendemi taktırsam acaba :p

ama sanki içimden bunları alanlarda bır profosyonellik belgesı aranmalıymış gıbıme gelıyor

Haksiz da degilsin..

Simdi aklima ferrari geldi.
Birkac sene önce bir model cikarmislardi. (modelini unuttum)
Eger onu satin almak istiyorsan daha önce ferraninin belli bir modelini almis olman gerekliydi..
Yoksa dünya para döksen satmiyordu adamlar..

BUndada diyebilirler buna benzer bir motor kullandimi hic? :mrgreen:

Haksiz da degilsin..

Simdi aklima ferrari geldi.
Birkac sene önce bir model cikarmislardi. (modelini unuttum)
Eger onu satin almak istiyorsan daha önce ferraninin belli bir modelini almis olman gerekliydi..
Yoksa dünya para döksen satmiyordu adamlar..

BUndada diyebilirler buna benzer bir motor kullandimi hic? :mrgreen:

ya burası turkiye diyeceğim ma bunu derken güzel ülkemin kabahati yok tabii cıkar bızım buralardan 125 cc kullanıpta parası varsa bundan yada benzerlerınden alan olur yani

COQ

Motosiklet Eğitmeni
57,500 ? civarında satılması bekleniyor.

Soru isareti olan rakam hangi ulkenin para birimini temsil ediyor?:)

Motosiklet pist için uretilmis arkadaslar.
Caddede kullanamazsiniz.
Bu nedenle belge falan sart degil.
Alin,
ister patlayin,
ister gazlayin.:p:cat:

Mersin İl Temsilcisi
arka görüş kamarası varmış, süper ya aynaya gerek kalmamış...:cat: bendemi taktırsam acaba :p

pahalı bir sistem değil aslında.
5 inçlik 1 lcd tv ( 200tl )
1 tv camera ( kapalı devre ) 25tl
1-2 metre elektrik/tv kablosu 5 tl

maximum 250tl ye malolur :)
titreşimlerde görüntü ne olur bilemem ama bu sistemle ofisin kapısı dışında olan biteni izleyen ve alacaklı geldiğinde kapıyı açmayan birini biliyorum ben :bounce:

valla yav :cherry:

Benim MCT250 bu motordan aşşağı değil her akşam birinci köprüde 60km ile ne arabalar geciyorum hepsi baka kalıyor hemde bu motordan ucuz 3000 Tl :p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugatti veyron'daki gibi her parası olana satmamak, satın alacak kişileri sınavdan geçirmek, sınavda başarısız olanları geri çevirmek gibi durumlar var mıdır bunda da acaba? veyron için böyle diyorlardı ama benim pek inanasım yok. para bu, her şeyi yapar...

Soru isareti olan rakam hangi ulkenin para birimini temsil ediyor?:)

simdi biraz daha dikkatli baktim ve okudum..
euro olarak bu para..
Amaaaaaaaa
Bu fiyatin icinde
Motorun bütün detaylarini sürücünün kilosuna ve boyuna göre ayarliyorlarmis.
Yaninda süper bir elbise ve harika bir kask ta var..
Yani motor belese geliyor size.. :cherry:

Son düzenleme:
Walla 10 numara makina bunu al uçur :p Yarış tulumu vs'side war ohh :D

Mersin İl Temsilcisi
Buna binsem ben uçarım ogrishforuma bilemedin rottena :p

sen buna binmeden uçmuşsun be hocam... avatarında efes sponsoru görüyorum ::bira01::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

simdi biraz daha dikkatli baktim ve okudum..
euro olarak bu para..
Amaaaaaaaa
Bu fiyatin icinde
Motorun bütün detaylarini sürücünün kilosuna ve boyuna göre ayarliyorlarmis.
Yaninda süper bir elbise ve harika bir kask ta var..
Yani motor belese geliyor size.. :cherry:

egsozu da yapılı mı?
ya da arkadaşın dediği gibi sorayım, bununla arayla bile yarışılır mı ::144::

( gülmeyin bee, sizin de böyle saçmalayan arkadaşlarınız vardır çevrenizde :bounce:var di mi? vardır vardır...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar