Aslantepe Stadı Gece Çekimlerim...

İşten dönüşte bizim muhitte olan yeni stadın bir kaç fotosunu sizlerle paylaşmak istedim...basit bir dijital makinam var...çok özel çekimler olmadı sadece İstanbulda olmayıp bu ambiansı yaşayamayan Anadoludaki değerli arkadaşlarıma jest yapmak istedim...

Uploaded with ImageShack.us

Seyrantepe Polis Lojmanlarının içinden çektiğim kareler...

UFO gibi valla stad...:p

Arkadaşlar şunu unutmayın...bu stad projesi Mustafa Sarıgül'e aittir...2003 yılında Özhan Başkana sunmasına rağmen yönetim hayal diyerek hasıraltı ediyor...

yıl 2003 bu tarlayı Sarıgül yönetime projesiyle anlatıyor...ama anlayacak kapasite o dönem kimse de yok...sonrası stadın yapım aşamasında Başbakana ağlayan bir yönetim topluluğu var...bu stad Sarıgülün eseridir arkadaşlar...

dip not...fenerbahçeliyim ama Sarıgül sayesinde adam olan bir semt Seyrantepe de yaşıyorum...siz galatasaraylıların dikkatini çekmek adına bu detaylara girdim...

Yıl 2003...Sarıgül diyor ki benim bölgem mecidiyeköy...stadı oradan kaldırmalıyız...vs...yani bu hem türk sporuna hem İstanbula yapılmış bir hizmettir...

Hergün işe gelip giderken önünden geçiyorum ben de, yapılış aşamasını keyifle izledim, şimdiyse bir Galatasaraylı olarak gördükçe gururlanıyorum. Gerçekten çok güzel bir stad oldu.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Anadoludaki arkadaslara jest yapmissin ama avrupadaki arkadaslari unutmussun Mete!!!

Yanimda bir arkadas var.
Sarigül'ü görünce çok sevindi.
Türkiye'de yasarken onun patronuymus.
Orada otopark mafyasiydi.
Enselenecegini anlayinca buraya kaçmis.:cherry:
Allah razi olsun Sarigül'den, bize ekmek verdi diyor.:bounce:

Anadoludaki arkadaslara jest yapmissin ama avrupadaki arkadaslari unutmussun Mete!!!

Yanimda bir arkadas var.
Sarigül'ü görünce çok sevindi.
Türkiye'de yasarken onun patronuymus.
Orada otopark mafyasiydi.
Enselenecegini anlayinca buraya kaçmis.:cherry:
Allah razi olsun Sarigül'den, bize ekmek verdi diyor.:bounce:

biraz daha açarmısın mevzuyu usta...

Mersin İl Temsilcisi
eline sağlık yahu, bu arada ilkay abi bize amerikalının izinli gülünden de haber vermiş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

Açamam.:)
Hiç Türkiye'ye gelmeyecek olsam açardim ama açan yanlarim agriyor.:p

belkim uzaya giden ilk türk olrsun ve dönmek istemezsin. o vakit açacan mı yoksa ağrı kesicisi vereyim mi?
ilkay abi, bu arada ağrıların kesiciye giriyor mu yoksa redline acıyabiliyormusun :p:queen: ( değişik bir yorum yaptım di mi? )

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alemsiniz ha!
Yürekçe uzun zaman oldu görüsemedik.
yeni motorun iyi çikti anlasilan.
:wiinkk:

Mersin İl Temsilcisi
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alemsiniz ha!
Yürekçe uzun zaman oldu görüsemedik.
yeni motorun iyi çikti anlasilan.
:wiinkk:

evet abi uzun zaman oldu.
aslında motoru aldığımdan beri bir tek gezi yaptım 400km. ondan sonra yeni bir işe girdim ve sabah 8 gece Allah Kerim mesai saatlerinde eve geldiğim gibi açılmayan gözlerle ve el yordamıyla yatağımı bulup uyuyordum. çok şükür ki işten çıktım :)

ancak o gezide BMW farkını, ön-arka ABS farkını, elcik ısıtmanın ayrıcalığını ve F800 ün ne kadar az yaktığını anladım.

mct 250 - 90 tl
gsr 600- 80-90 civarı
honda magna - 95 tl
bmw f800s - 45 tl

zaten bu motorun yakıt tasarrufudan çokça bahsedilmişti. doğruymuş :wiinkk:

benim burada gözden ırak ola gönülden ırak olmuyor ilkay abi, her daim sevgim ve saygım sonsuzdur... :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Eyvallah kardesim.
Bilmukabele!:rendeer:

Güzelim seyrantepemi aslantepe yaptırmam usta 19 senedir bu mahallenin çocuğuyum :mrgreen: artık her gece mahallede elimde sopalarla gezerim :p

Bizler herzaman ilklere imza atan bir dünya takımının taraftarlarıyız...

Stadımızla bayrağımızla farklılığımızı kalitemizi sergileriz

:)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bir fenerliyede bu yakışır kanka

Hadi hayirli ugurlu olsun yeni stadiniz.. :rendeer:

Ben Türkiyeden hicbir takimi tutmam..
Avrupada hangisi basari gösterirse o benim takimimdir..

Bir Fortuna Düsseldorf luyumdur.. (Almanya ikinci liginde oynuyor o selepsizlerde.. Ve onuda dogru dürüst beceremiyorlar) :pr:

Dipnot:
Metecim Türkiyeye geldigimde beni bir derbiye götürmeni istiyorum...
FB-GS-BJK
Hangisi arasinda pek farketmez...
O atmosferi birkere yasamak isterim...

Buradada derbi ler var ama okadar küfürlü degil... :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yahu sanki Belediye başkanı galatasaraya yada türk futboluna hizmet olsun diye sundu bu teklifi!

Amaç tamamen belediye sınırları içerisindeki ali samiyeni kaldırıp oraları daha para eder hale getirmek :)

Çare Eyong :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:bounce:ya aklıma gelmişken ne olacak bu fenerin hali ben bir beşiktaşlı olarak yardım kanpanyası yapalım seneye tüm takımların futbolcularına teşvik verip fenere elenmelerini saglayalım yoksa kupayı almadan ölen fenerliler olcak mesela mete hatrılamıyrdur bile:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar