aslan saldırısı :)

nedir lö bu kızların apaçilerden çektikleri,

boş yolda bile aragaz verip makinenin sesi ruhuna işleyenlere selam olsun:wiinkk:

apaçi falan noluyor kardeş ayrıca aragazı nerde duydun bana söyler misin? ne aragazından bahsediyorsun

nedir lö bu kızların apaçilerden çektikleri,

boş yolda bile aragaz verip makinenin sesi ruhuna işleyenlere selam olsun:wiinkk:

Altındaki Ninja 300 ile farkedilmek sana göre fazla kolay o yüzden istediğine apaçi diyebiliyorsun. Aragazı ben kulak zevkim için çekiyorum kız olup olmaması umrumda da değil zaten ha kaç senedir motor sürüyorum hatunun biri gelip o aragazı nasıl çektin akşam evime gel anlat demedi.

Bir defa beni bir gölün yanında(yani yolda değil,hızlanamadımda) 5-6 tane kangal kovaladı. Yola çıkana kadarda bırakmadılar. Arazide o kadar iyi gidebildiği mi bilmiyordum. Eeee g.. korkusu başka bir şey.

Günde 3 posta kovalanan bir insanım bunun için video falan mı çeksem

baktım kovalıyolar sağa çekip arkamı dönüyorum uslu uslu geliyor. çok seviyorum hayvanları zaten vaktim varsa biraz oynayıp devam ediyorum

bu dediğini yaptım dün ve bacağımda üç diş izi var

KÖPEK KOVALARSA SAKIN DURMAYIN - KAÇIN ! ::ranntign: ::rantinp: ::rantinp:

Katılıyorum. Bence de durulmamalı. Her köpeğin huyu suyu aynı olmaz. Köpeği görünce yavaşlamalı, köpek önünüzden kaçıp yanınızda koşmaya başlayınca gazlayıp kaçmak lazım. Hani hayvanları bende severim ama şehir merkezlerindeki köpekle köy yerindeki köpek bile aynı olmuyor.

durmakta neymiş ya kaçıcan aga :bounce: şekil A hatta dipgaz gidicen

ordan geçmek zorundaydık arkadaşlarla buluşmak için bu sefer çete kurmuşlar önümüzü kesmek için :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar