Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
wallaaaa 2 teker olsn da çamurdan olsun ... En kötü sü bilee adrenalin yükLüü :)

Hepsini Severim

Iki Teker Hastasi Olarak Hepsini Kullanmayi Severim Ama Param Olduğu Müddetçe Mopet Almam Tabi.:)

valla ben scooter ları ve mopet leri motorsikletten saymıyorum. motorsiklet dediğin kıvrak olcak.Altındaki makineyi hissedeceksin.

mopedle commuter dışındakilerin benim için bi mahsuru yok
ii anket olmuş teşşkrler...

super sportun tehlikesi şu, bu ankete cvp veren azınlıkdaki vatandaşlar söölemez ama bisiklete bile binemeyecek çoğunluk super sportu olan birine her şartta küfredebilir,
1 - yavaş gidersen = ne manyak makinası var tırıs tırıs gidiyo ..................
2- hızlı gidersen = .............. ın çıkardığı gürültüye bak ne alemi var falan mantalitesinde arkanızdan küfrederek bi sürü günahlarınızı üstelnip sizin günahda eksi kontörle ahrete gitmenizi sağlarlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
custom/cruiser/chopper ve goldwing harici tüm tipler

tabii ki bütün kaliteli marka üreticilerin her sınıf motosikletlerini çok seviyorum.ama tarzım kesinlikkle supersportlar.:pr:sırasıyla. 1 kawasakizx-10r.(en muhteşemi.).2.yamaha r1.(ikinci muhteşem olan.:mrgreen:.).3.suzuki gsx1000r.honda cbr 1000rr repsol .supersportalar hepsini efendileri çünkü.:).

super sport/sport haric haric hepsine binebilirim. bunlara binersem kendimi tutamam gibime geliyor. o yuzden soyle en standart 120-140 arasi gidebilecek bir motor yeterli :)

bi scooter kullanmaktansa moped kullanmayı tercih ederim scooter motorlar dertli karı gibi hergün dert çıkarırlar hemde sürüş zevkinden yoksunlar yani bana göre ....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
moped istemem diyenler sizleri 80 li 80 85 arası yaşamanızı yani su anki yaşınızı o tarihlerde olmanızı isterdim birde bu anket o zaman yapılsaydı merak etim ne ister diniz

scooterları sevmiyorum motor dediğin bacaklarının arasında olacak kontrol için çok daha elverişli hissetmek önemli...

bütün başlığı okudum, ve işte en güzel yorum :cat:

neden bir scooter istemem sorusunun cevabı...

ama starsailor'un dediği gibi moped bakkala giderken iyi olabilir :queen:

bi kere çin malı scooter dan dilim yandı daha istemem benden uzuk dursun bi alanyadan antalyaya gidip geliyodum ne kadar yağ varsa :) yerlerde aman allah korusun çinlilerdende mühendislerindende eğer mühandislerinde zevk ve birazda mantık olsa gerçekten o malzemelerle daha sağlam bişeyler yapılabilir sen ayak basma yerini plastik yaparsan bende onu bi kaç ay içinde bantlarım:) ama sana ....güzel sözler sölerim.

uzun yola gitsin bide rahat olsun binerim fark etmez bide 140 geçmesin yoksa ölürüm bir yerde :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
CarpE_DieM
scooterlarý sevmiyorum motor dediðin bacaklarýnýn arasýnda olacak kontrol için çok daha elveriþli hissetmek önemli...

bütün baþlýðý okudum, ve iþte en güzel yorum :cat: neden bir scooter istemem sorusunun cevabý...

Ben de bu tur nedenlerden bir de otomatik vites olusundan scooter istemem seklinde oy verdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar