Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
Sanki benim için özel olarak Cruiser ankette yatık yazıyla yazılmış bitek otip hoşuma gitmiyor

moped bence en iğrenç motor çeşidi. genellklede motosiklet kültürünü bilmeyen insanların tercihi. egzosları faln patlatıncada ortaya iğrenç bir ses çıkıyor. hiç istemediğim motor çeşidi herhalde o olur.

bütün motorların tadı başkadır ama en son tercih moped.1000 cclikten aşağısına binemem diyen abi!:) herkes senin kadar şanslı değilki 20000 ytllik motora binsin.:)

walla 2 teker olduktan sora benım ıcın farketmez yrı gelıyor bır moped olsun da ısımı gorsun bıle denılıyor o yusden farketmez benım ıcın

Hepsini kullanmak isterim... Her türün kendine göre zevki var, supersporta ilgisi olan bir insan olarak uzun yol için sport touring de isterim... Veya eskiden cruiser'lere ters bakan ben , ne kadar güzel aletler olduklarını kullanınca anladım... Enduro'dan bahsetmiyorum bile , uçmak gibisi yok.
Son olarak kullanmak istemediğim moped , scooter ve commuter kalıyor , ama bunlara da asla kullanmam demem kesinlikle , çünkü insan bunların değerini motorsuz kalınca çok iyi anlıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben zorda kalıpta altımdakı motor usatacak duruma gelırsem (allah göstermesın) scooter asla ve asla almam..yani bedava verseler hemen satarım...en zor durumumda bıtane mopet alırım 2 tene dişli ve bıtene hava filitresi ohhh ne gözel....

ama en cok ıstedım de bıtane racing....şöyle gaza godummu 300 diyecek yanii.....2 tane olabılır yanıııı:cherry:

Sizler motorcu deilsiniz.Motorcu adam reyting aramaz.Siz reyting yapıyorsunuz.Ben ki yolda kalmış bir bisikletlinin lastıgını yapmısım.Ben ışıkta duran mobiletliye ara gazı vermem.Milyonlarca km yol yaptım motorumla.Sizler motorcu deilsiniz.Dedim ya Rayting peşindesiniz.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar