asla ben binmem dediginiz motosiklet tarzi ve nedenleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimse kimseyi elestirmeden yorum olursa iyi olur.
Cunku zevkler ve renkler tartisilmaz .sadece nedenini soylersek .

Cruser chopper asla binmiyicem tarz .

sebebi gorunusleri birde sanki agir ve hantal gibi duruslari. O yuzdende bilgim bile yok bu tarz hakkinda. Sanirim yasam tarzi ile alakali.genelde choper cruser kullanan abilerimiz degisik giyiniyor full deri .ama yakisiyor onlara .

Ben hepsine binerim yeterki altimda motor olsun diyenler olabilir .

scoterları sevmiyorum çünkü lastikleri cogunda küçük.

choper oturus ve sürüşü tarzım değil.

cadde yada enduro tipi motor severim.

ama gerektiğinde de hertürlü kullanırım.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ihtiyaç durumları dışında zevk almayacağım tipler scooter ve cup tipi motorlar

Supersport: Ducati-MV Agusta-Aprilia-BMW
Enduro: Ducati-BMW-Triumph
CafeRacer Classic: Triumph-Moto Guzzi-Kawasaki
Scooter: Vespa-Piaggio
Cruiser: Harley Davidson-Triumph
Naked Bike: Kawasaki-Ducati-MV Agusta-Triumph-BMW
Touring: Honda-BMW-Victory-Harley Davidson

Sırasıyla yazdığım skalaya göre çeşitli modellerde birbirinden iddialılar.
Bana göre, içlerinde tarz konusunda başı çeken modellerde var. :)

2 tekeri olanlarin hepsi bi kullanma gudusu yaratıyor. Sadece yaslanmadan chopper kullanmazdim çünkü cok ağır abinin işi gibi geliyor ama seside içimi eritiyor bi yandan. Nakedlere bayılıyorum. Scooterim var.

Enduro hariç alayına binerim aga motor seçmem. Ama enduroya kılım. (boyum kısa çaktırma) :D :thumright

Cruiser: Gitmez, durmaz, dönmez, konforsuz.
SuperSport: Pist dışında anlamsız.
Sport Touring: Pistte de anlamsız, pist dışında da.
Scooter: Bacaklarla tutmayınca stabil gelmiyor.
Enduro/Cross/SuperMoto: Konforsuz, yolda ve asfaltta anlamsız.

Naked: Binerim.
Adventure/Touring: Binerim. (Büyük Enduro dedikleri).
Touring: Buna da binerim.

bütün bobberlerin deposundan çıkıp motora giden hortumlarını ateşe vermek ve yanışlarını izlemek isterim.. anlamsız.. amaçsız.. saçma ve pahalı demir yığınları..

Bisiklete motor tak yine binerim yine binerim hepsi canımız ciğerimiz ama sanırım yüksek hacimli ss bana göre değil.

Asla! çok iddialı olur, ancak hazz etmediklerim

Modifye edilemeye çalışılıp mok edilmiş, herhangi tipte motor/motorlu/motorsuz taşıt, sade rengi haricinde, Hindistan'da yaptıkları şekilde göz resim/yazı/süs/ışıklandırma ile donatılmış herhangi hava/deniz/kara taşıtı hatta UFO'larıda sevmem ağa, ne öyle hareketli seyyar pavyon gibler az usturuplu olsun bu zuzaylılar canımı yisinler.

1.Chopper(Folklorik olarak saygım var ama sana tapamam totem, şekil/sürüş pozisyonu dolayısı ile sevmiyorum)

2.Scooter(1 defa tecrübe edip sahibine, derhal geri verdiğim, 40km süratte saçma sapan freninden dolayı, neredeyse yere yapışmamı sağlayacak, kadar dengesiz, gereksiz bir model bence!)

3.Racing(600+/litrelikler) (yalan yok, makinalar beni korkutuyor ağa, 100+ beygir 2 teker cıxx, baa göre deeller.)

Fark yapmaz, nefes alsın yeter dediklerim^^

1. Cross/Enduro ( söylendiği gibi şunların sele'leri daha rahat, depoları daha büyük yapsanıza kardeşim :p )

2. Naked (Cıbıldak severim severim abü ^^ )

3. Touring (Fantazi bizdekide madem sorulmuş, iki kelam ediyoruz işte, uzun soluklu temiz yol, bedeni hırpalamayan konforlu dizayn, motorun çalıştığını duyuracak kadar egzoz sesi, daha ne olsun.)

4. Cub ( En çok satan/ fiyat performans canavarı, şehir kullanımında gayeet yeterli, zamanın wolkswageni/tostos'u okadar, severiz.)

5. Efsane CG ve türevleri ( ne denebilirki, yeterki sessiz olsun, modifiye egzoz harici olsun, canımı yisinler, Honda'ya selam.)

tipleri ile sorunum yok, hacim/fiyat bakmaksızın kullanabileceğim modellerdir, "kurye motoru yok tüpçü vs çok ayıp yakışıksız bulduğum kelimeler", severiz vesselam, sorgulamaksızın tercih edebilirim

Scooter ve cub hiç haz etmem.
Gidonu yükseltilmiş cruiser asla binmem.
Modifiyenin b.ku çıkarılmış (sticklar yazılar ledler) hiçbir motora binmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar