ASKERLİK İÇİN İŞ YERİNDEN ERKEN ÇIKMA

S.A
03,08,2015 de askere giyedegim daha sülüs felan gelmedi, sülüs askere gitmeden 1 hafta önce felan geliyormuş galiba ama ben bu temmuzun başında felan iş yerinden ayrılmak istiyorum 1 hafta süre çok az 1 ay felan tatil yapmak istiyorum askere kadar.
işyerinde 3 yıldır çalısıyorum tazminatı almadan çıkmak olmaz 4.500 tl yakın para alıcam çünki ben işyerinden nası çıkabilirim erkenden sülüs ne zaman gelir bilgisi olan abilerden yardım bekliyorum

15,20 gün kala geliyor evrak sana .. benimkinde öyle oldu.. evrak geldimi veriyorsun evrağı resmi olarak çıkış oluyor.. gerisi patrona ve muhasebeye kalmış...

En sağlıklısı askeri şubeden bilgi almak. Her sene değişen sistemler, ben sülüsü 2 gün önce aldım.

şubeye sordum sülüs olmadan çıkamıyosun dedi sülüsüde bana temmuzun sonlarında gel al dedi ben temmuzun 1 inde gidicem ona ordakilere anlatcam olmadı patrona sölücem dicem 1 ay tatil yapmak istiyorum felan erken çıkmak istiyorum sülüsü sonra getircem felan inş. kabul eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

En sağlıklısı askeri şubeden bilgi almak. Her sene değişen sistemler, ben sülüsü 2 gün önce aldım.

2 gün sonra hemen askeremi gittin çalışıyormuyun ?

Açıkçası ben askerlikle ilgili belge bile vermedim 3 yıldır çalıştığım firma bana direk tazminatımı 3 hafta önce verdi yolladı.
Askerlik sonrası işime de devam ettim :)

Açıkçası ben askerlikle ilgili belge bile vermedim 3 yıldır çalıştığım firma bana direk tazminatımı 3 hafta önce verdi yolladı.
Askerlik sonrası işime de devam ettim :)

öle yere kurban olayım bende konuşucam muhtemelen burasıda izin verir 3 yıldır çalışıyorum gözde elemanlarından biriyim. ama sorun şu benim yaptıgım işi benden başka yapan yok cnc operatörüyüm yerimede daha eleman bulamadılar o yüzden izin vermicekler diye korkuyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıllık iznini kullan.

Yıllık iznini kullanmazsan para olarak alabilirsin :D
Gerçi ben parayı da almadım askerden sonra gelince tatil yaparım ona sayarız dedik. öylede oldu.

OHBE! gittim dedim böle böle anlattım ,dedi istedigin zaman çıkabilirsin bi rahatladım bi rahatladım anlatamam .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar