Askere gidiyorum:):)

Askere gidiyorum:)ewimden 28km uzaga:)

eeee yaş geldi 25e dayandı askere gitmek lazım artık dimi:) bende öyle dedim gittim tecili bozdurdum ayın18inden sonra hayırlısıyla askerim ama şöyle bi durum war: ben hatay dörtyoldayım askerligim iskenderuna çıktı:))))) yaani ewimden 28km ilerde askerlik yapacam iyimiiii kötümü anlamadım ama hayırlısı diyelim:D

Son düzenleme:
walla ben pek anlamadım iyimi kötümü:) ama bahriyeli seçmişler heyt beee hak ettim ama dimi bu tiple:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
acemi birliğin evine yakın olabilir fakat asıl önemli olan usta birliğin. bizim patronun oğluda zamanında evine bikaç km uzakta acemiliğini yapmıştı fakat usta birliği taa van'a çıkmıştı. askerliğini yapttığın yerin eve yakın olması tabikide iyi olur fakat sen kendini genede en kötüsüne göre hazırla. babamda askerliğini dörtyolda yaptı,hatta hatırlıyorum yaptığı zamanlar. ben 3 yaşlarındaydım ve dedem demirçelikte çalıştığından dörtyolda evimiz vardı.babamın askerliğide dörtyola çıktığından hafta sonları bahriyeli elbiseleriyle evci iznine geldiğini hatırlarım:)
sana şimdiden hayırlı teskereler diyorum, Allah sabır versin,kazasız belasız sorunsuz bir şekilde bitirmen dileğiyle :cat:

Şimdiden hayırlı teskereler denizciysen birçoklarına göre daha şanslı olacağın kesin ALLAH ailene sabır versin :)

Desene rahat uyuyamayacağız artık :p

Şimdiden Hayırlı teskereler :rendeer:

walla bence bu işin içinde bi iş war:) kesin başıma bi iş gelecek kime söylesem durumu ''ulan bi insanda bu kadarmı şans olur .....'' diyor :D

Öncelikle hayırlı teskereler olsun.Sonra usta birliğinde yakına çıkarsa ''ulan bi insanda bu kadarmı şans olur'' deriz:mrgreen:

yok baba yaa ben usta birligimi izmire istiyorum:) mümkünse sahil güvenlik koruma olsun:D

ya tamda yaz gelmişken ne askerliği boşver bence yakmaya değer:) nerden baksan 450 günmü ne offf off he bide ben 18 ay yapmıştım şanslısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar