Asker yolu gozuktu... (343. donem)

herkese hayırlı olsun arkadaşlar.. Acemi Birliği çanakkale Ezineye çıkan olursa Yardımcı olabilirim :)

Super Moderator
hayırlı teskereler şimdiden allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gel
buralarda bekliyor olacağız :rendeer:
vay beaa 100 dönem geçmiş bende 243. dönem gitmiştim hemde gönüllü komando asteğmen olarak hey gidi günler zaman çabuk geçiyo beaaa:p

Son düzenleme:
hayırlı teskereler şimdiden allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gel
buralarda bekliyor olacağız :rendeer:
vay beaa 100 dönem geçmiş bende 243. dönem gitmiştim hemde gönüllü komando asteğmen olarak hey gidi günler zaman çabuk geçiyo beaaa:p

o ne zaman oluyokine 1993 mü? şaka şaka:p şaka maka 50 tertip gitmiş:queen:

Hayırlı teskereler dökülen su kuruyana,göz açılıp kapanana kadar gidip gelirsin inş.:rendeer: Bu arada nere olduğunu paylaşırsın umarım belki bizim buraya gelirsin:bounce::cat:

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı: ULAŞTIRMA
Statüsü: Yedek Subay
Branşı ULŞ.TK.K.

Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ULŞ.,PER.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI
GAZİEMİR İZMİR...

kardeş güle güle git yolun acık olsun hayırlısıyla dönmen dileğiyle hayırlı teskereler diliyorum.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı: ULAŞTIRMA
Statüsü: Yedek Subay
Branşı ULŞ.TK.K.
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ULŞ.,PER.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞIGAZİEMİR İZMİR...

Kardeşim askerliğini yedek subay olarak yapacaksın.Hadi hayırlısı...Hayırlı teskereler...

Son düzenleme:
Bu dönem çok yedek subay yaptı, son dönemlerde hiç bu kadar çok yedek subay görmemiştim hayırlısı. Bedellinin bedeli herhalde bu.

bende 341.ksd olarak askerdeyim şu an. atarsa 43:)
24 ocakta motoruma ve kendi hayatıma kavuşucam inşallah:)

Yedek subaylik iyide, kisa donemin avantajlari ayri. Yedek subaylikta en iyi yani maas alman :)

Kardeslerim hayirlisiyla tezkeremi alip geldim. Suanda Kasimin sonuna kadar tegmen rutbesiyle asker sayiliyorum. Fakat motoruma kavustum ve cok mutluyum :) Istanbul biraz yagmurlu ama motorumu calistirdim ve 1 tur attim :) koskoca 1 sene gecmis. Motorda gram pas yok, canavar gibi masallah :flower:

Hayırlı teskereler zaten merak etme POŞET yapınca askerliğini bir kere gözünü aç kapa bitiyormus gibi gelecek sana da. zaten ilk ay acemilik olduğun yerde sonra çavuş oldun devriye attın falan filan derken baktın teskerecisin sonra sen sağ ben selamet der ordakilere geri gelirsin hayırlısıyla inşallah. uzun dönem yapanlar 4 tane Poşet eskitiyo onlar ne yapsın :)) Şekil A/1 :) Ben.... :)

Kardeslerim hayirlisiyla tezkeremi alip geldim. Suanda Kasimin sonuna kadar tegmen rutbesiyle asker sayiliyorum. Fakat motoruma kavustum ve cok mutluyum :) Istanbul biraz yagmurlu ama motorumu calistirdim ve 1 tur attim :) koskoca 1 sene gecmis. Motorda gram pas yok, canavar gibi masallah :flower:

hoşgeldin sefalar getirdin..:rendeer:
şimdi konuyu okumadan yukarıdaki gibi mesajlar gelebilir normaldir,okuma alışkanlığımız yok malesef..:cherry:

ha bu arada ben hala alamadım tezkeremi...hergün askere gitmeye devam ediyorum...geel 2030 geeellllll:queen:

Kardeş bende kısmetse ARALIKTA askerim ancak kısa dönem olacak büyük ihtimal belli mi olur belki ayı yerde karşılaşırız.
Ne denir şimdi ... Hayırlısı ile gidip geleli,m :D Allah a emanet ol. YAZMIŞTIM Kİ...

:) eski habermiş buna artık hoşgeldin denir... tAVSİYEN VARSA DİNLERİM HAZIR BİLGİLERİN TAZE :)

Kardeş bende kısmetse ARALIKTA askerim ancak kısa dönem olacak büyük ihtimal belli mi olur belki ayı yerde karşılaşırız.
Ne denir şimdi ... Hayırlısı ile gidip geleli,m :D Allah a emanet ol. YAZMIŞTIM Kİ...

:) eski habermiş buna artık hoşgeldin denir... tAVSİYEN VARSA DİNLERİM HAZIR BİLGİLERİN TAZE :)

Sadece verilen emirleri yap ve herzaman dürüst ol yeter... gerisi hikaye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar