Asker yolu gozuktu... (343. donem)

Merhaba arkadaslar,

Yillardir bu forumu takip ederim. Sizlere de hoscakal demek istedim, kimi zaman tartistik, kimi zaman birbirimize yardimlar ettik. Hayatimdan motosikleti cikarayamayacagim gercegi degismiyor tabiki. Motorumun kislik bakimlarini yaptim. Ondan ayrilmak kadar, sizlerden ayrilmakta guc olacak. Hersey icin tesekkurler, hakkinizi helal edin. :salut:

:king:

hayırlı teskerelr dilerim sevgili kardeşim...motorun emaneten bende kalabilir...:p ücretsiz garaj ve temiz kullanım garantisi veriyorum ....:p

hayırlı teskerelr dilerim sevgili kardeşim...motorun emaneten bende kalabilir...:p ücretsiz garaj ve temiz kullanım garantisi veriyorum ....:p
0

Hocam saolasin, motorun butun bakimlarini yaptim. Motor suan sorunsuz bir sekilde duruyor. Tekerlekleri havada :) Garajim var hali hazirda, onerin icin tesekkurler :wiinkk:

65 Goruntuleme olmus, fakat 1 kisi yorum yazmis. O da motorumu istemek icin. :sunny: Caniniz saolsun, bakip gecenlerinde cani saolsun. Moderatorlerden konuyu kitlemesini ve mumkunse silmesini rica ediyorum.

hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gel kardeşim.bende bakıp geçecektim ama son yorumun derinden vurdu beni :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdiden hayırlı tezkereler.kısa dönem gidiyorsun galiba ,nizamiyeden girdiğin gün ile çıktığın gün göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor,bende2005/303 K.D yapmıştım.eskiye nazaran şimdi askerlik kolay ve daha rahat...

65 Goruntuleme olmus, fakat 1 kisi yorum yazmis. O da motorumu istemek icin. :sunny: Caniniz saolsun, bakip gecenlerinde cani saolsun. Moderatorlerden konuyu kitlemesini ve mumkunse silmesini rica ediyorum.

ben motor ayarladım kendime hacı...sen rahat huzurla git gel...

F54

hayırlı tezkereler sağ sağlim dönersin umarım

Askere giden adam duygusal oluyor biraz:) Hayırlısı ile git gel kısa dönem ayrıcalıktır:wiinkk: Sonra motosiklet muhabbetine burdan devam:cat:

Eski bir 337.POŞET :mrgreen: olarak hayırlı tezkereler,allah yardımcın olsun...

325. dönem gitmiştim zaman ne çabuk geçiyor.:cherry:
Hayırlı tezkereler...

kardeşim hayırlı teskereler şimdiden sonraki dönemin ( seneye aralık ) poşeti de benim neyse
eeee o zaman ne diyoruz

en büyük asker bizim asker :p

Hepimize hayırlı teskereler tertip. Fırsat bulursak neresi çıktığını yazalım buraya.:salut:

Motosikleti
Honda Crf250L
geçen yıl bu dönemde gitmiştim ben de..337 ksd.
hayırlı teskereler:)

hayırlı teskereler kardeş:) 343.donem bu nedemk?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

ben motor ayarladım kendime hacı...sen rahat huzurla git gel...

bu siteden birisindenmi ayarladn mete abi hangi motor buarada pcx i satmana üzüldm :(

dostum yolun açık olsun, kazasız belasız bitirir gelirsin inş. hayırlı teskereler dilerim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar