Asker Cinnet Geçirdi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı'nda cinnet dehşeti yaşandı. Cinnet geçiren bir asker, iki arkadaşını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.Edinilen bilgiye göre, Tokat doğumlu er Sedat Saka, G-3 piyade tüfeğiyle arkadaşları Yahya Köklü (Ordu) ve Turan Yeter'i (Kahramanmaraş) öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı'nda saat 01.00 sularında meydana gelen olayın ardından, hayatını kaybeden 3 askerin cenazeleri Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

http://www.haber7.com/haber/20090715/Tuncelide-cinnet-geciren-er-dehseti.php

:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amin... Askerlerin özellikle o bölgedekilerin piskolojik destek alması gerekmez mi yada alıyorlar mı?

bence almaları gerekir verdiğimiz şehitler yetmiyormuş gibi bide bu yüzden veriyoruz yazık.

Burda bu askeri bence kimse kınamasın. Gerçekten çok zor yerdeler Allah yardımcıları olsun. Yüce Rabbim 3'nünde günahlarını affetsin mekanları cennet olur inşallah. Ülkemiz gerçekten askerlik yönünden çok sıkıcı ve gıcık askerden gelen tövbe ediyor ben daha askere gitmedim askerlikten korkuyorum... Ben çabuk gerilen biriyim strese gelemem gerçekten bi komutan bana gelip sövücek yada vurucak inanın çok kötü olur... Bilmiyorum gitmediğim için belki böyle konuşuyorum orda nasıl olur bilemiyorum. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun...

askerlik zor ve stresli bir iş.
hem muvazzaflar hemde vatandaşlar için bu böyle.
içinden çıkılamaz durumlara girebiliyorsunuz, şansınıza!
söylenecek bikaç şey var ama hala tabu statüsünü koruyan mevzular.
vatan sağolsun.
Allah bu 3 kardeşimizinde mekanlarını cennet etsin.

kim bilir bundan önce ne olaylar yaşamıştır ... askerde her türlü insan var burda söylemek dilim varmıyor çıldırmamak elde değil eğer MÜSLÜMAN OLMASAM orda bi kaç kişi yanımda öldürüp götürcektim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar