AŞK

ask ah ah ole 1duygu kı ınsanın hayatını kaydırıyo... hele ki severek ayrılırsan :salut:

ya en büyük aşk 2 yıl olarak kayıtlara geçmiş sonrası alışkanlık bağlılık saygı vs vs vs bence de öyle tabi benim ve bilim adamlarının fikri bu siz ne dersiniz bilemem... :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşkmı? :flower: :thumleft: hikaye Yalan dolan üçkağıt.En büyük aşkım motorlarım Yarabbim birde 600 lük nasip ederse hayalimdeki aşkada 8 yıl sonra yeniden kavuşmuş olacağım.

2 sene öncesine kadar benimde aşklarım vardı biri motorum biride sevgilim evet bizde sabahlara kadar konuşuyoduk hemde o zamanlar böyle bedava hatlar yoktu ben onunla kouşmaktan zevk alıyordum sesini duymaktan evet dertliydi belki uykusuz kalıyordum nazını çekiyordum diken üstündeydim veya motorda soguk yedigim zaman üşütüyordum başımın tatlı belalarıydı ama yaşam benim için dolu doluydu hergün farklı bir şey yaşıyordum peki ya şimdi ne motorum var ne sevgilim kafam çok rahat ama hayattan zevk alamıyorum günlerim çok monoton ben o eski belalı uykusuz rüzgerlı ama zevkli günlerimi çok arıyorum işte aşk böyle bişey olsa gerek

Abii şimdi ben 1 saatten sonra sapıtıyorum ya aşkında bi zamanı vardır elbet. :))

bence burdaki arkadasşalrın hiçbiri aşık olmamış yada olduklarını sanmış aşk ı bilmek için yaşamak için gerçekten aşık olmak lazım sevgilimle saatlerce konuşabilirim sıkılmadan o da benimle ..insanoğlu nankördür heleki sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra iiyice anladım bir eşya alırsınız sevdiğiniz hoşlandığınız birşey onunla işiniz bittikten sonra yada hevesinizi aldıktan sonra bütün herşey gider içinizden nedenmi o sizin olmuştur ve baska şeyler istemeye baslarsınız insanda böyledir kız arkadasım olsun diye cabalarsınız cıkarsınız nasılsa cıktınız ilgi alaka kesilir cok yanlış bir zzman sonra zaten biter ilgi ama bence en güzeli paylasmak ve her zaman ona birşeyler vermektir sevgi ask budur ona verecek her zaman birşeyiniz olması demektir

ya saçma olcak ama sizin telefonunuzun şarzı 1 konuşunca doluyomu yoksa oda sınırsızmı şaka bi yana bunu zaten rüzgar sevdalısı çok güzel açıklamış bi yerde şayet tanışır görürsem bu söz için onu alnından öpcem motorlar kadınlara benzer yanlış yaparsan seni tanımazlar siz siz olun hiç bir zaman için yanlış yapmayın aşk budur be :flower: :rendeer: :joker:

@ramina aşk rezervini tüketirsen ilerde ne yapıcan :) bence aşk beraber olmak bu duyguyu paylaşmaktır nerde eski mektup aşkları telefon çıktı mertlik bozuldu açıkcası ben ağır abi modunda olmasamda çok konuşmayıda sevmem herkezin kendi fikri

powerbyaydin, peki karşındaki tüketirse sen neyapıcan onlar kolay kolay tüketmez ne varsa bizde biz tüketmezssek onlar yanımızda hem neden tüketeyimki sende hergün aynı yemek yenmez diyenlerdenmisin yoksa öyleysezaten asktan bahsetme bana

abi telefon aşkı bana ters açıkcası hergün aynı yemek yenmez diyenlerden değilim seviyorsak sonuna kadar diyenlerdenim, ama abi telefonda olmuyor bence sevdiğin yanında olucak

abi amma yaralı varmış sitede :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Aşk dandik bi olaydır (hele hele bizim lise yaşında yani benim) bi ton para harcarsın kavga edersin kafan bozulur derslerin düşer sora derslerin düştüğünü duyan veliler gelir seni kısıtlar ne bu ya iğrenç bi reaksiyon olayı sora oturursun ulan ben bi aşık oldum başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir diyerekten ağlarsın...
Aşk güzel ama 'aşkların en güzeli uzaktan olanı' :cat:

arkadaş aşk paylaşıldıkça büyür; eşe, dosta, işe ,herşeye aşık olabilrsin motorada! aşk tutku ve çılgınlığın kol kola verip dolaşmasıdır; aşkın gözü kör olduğu için diğer ikisi aşka klavuzluk eder!!!! :salut:

Asik misin ona dedim?
Evet dedi..
Nesine dedim??
Gozlerine dedi.. Gece ruyalarima giren gozlerine..
O zaman asik degilsin sen dedim
Eger onu gozlerine bakabiliyorsan, eger uyku uyuyabiliyorsan!

Cok arabesk oldu ama ask bu iste... :joker:

Bence ucretsiz hat olsada suyunu cikarmadan kullanmak lazim. Insanoglu suistimale cok aciktir, sirket acisindan dusun adam sana bir kampanya yapmis sen acik birakip, uyuyosun (ona care olarak da 1 saatte bir kapaniyor simdi) zaten mimik yok, ten yok, koku yok mutlaka cikar bir bit yenigi, bir yanlis anlasilma! Suyunu cikarmican arkadas hicbiseyin. Adam gibi kullan sana verilen firsatlari derim ben nacizhane.. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yawu derya baya romatics yapmısın gözlerim doldu walla..Bide özledik seni yine..Gelseydin akşam.. :bounce:

Yaaaa sormayin bugunlerde acayip pisişiğim, boole ask mesk konusu demeyin bana!! Aksam gelemiycem heralde yaaa, lakin iftari ben hazirliyorum, yemek memek kalkmak uzun suruyor, o saatte yetisemem sonrada gec olur.. Ramazandan soora iisallah gorusuruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar