Aşk neden hep acı verir..

Aşk karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde oldumu tadından yenmez...

Fakat,egoistlik,bencillik,benlik varsa sadece ve sadece ızdıraptır...

Aşkta ben yoktur,biz vardır....

Platonik aşka diyecek bişey yok,Allah yardımcısı olsun çekenin ...:)

emin abi karin bolgende garip bi agri gibi bisey hissediyomusun
o zamanlar vardı ama karnımda değil her yerimde :)
way aslanlar way. bensiz aşk konuşuyosunuz ha! cengiz kurdoğlu dinleme adamım:p aşk adamı salaklaştırır. nasılda zonklar o gayette sıradan biri olan maşuka duyulan ızdırabın yarası:salut:. sonsuza kadar sürecek sanırsında, bir bakmışsın bahar gelmiş, ilk aşkın, son aşkın, ömrünün sebebi şiir gözlün karşında:rendeer:, eskisi bi yanılsamaymış:silent:, yine salaklaşırsın:cherry:, taaki beraber salaklaşanı bulana kadar. ha bu ızdırabı çekmeyeni adamdan saymayız camiada, bu böyle biline.
atlattım çok şükür, askere kafam rahat gidicem :)
Harika olan sizlersiniz arkadaşlar..:cat:

Sizleri sevdiğimi unutmayın yeter bana..:rendeer:
bilmukabil abi :)
Aşk karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde oldumu tadından yenmez...

Fakat,egoistlik,bencillik,benlik varsa sadece ve sadece ızdıraptır...

Aşkta ben yoktur,biz vardır....

Platonik aşka diyecek bişey yok,Allah yardımcısı olsun çekenin ...:)
Allah razı olsun kardeşim :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana mı aşıktın yoksa emin, kendimi kucaanda bulduğum geceden sonra hiç görüşmemiştik, sonra sen aşk meşk döktürmüşsün.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Müttefikte belli değil İttifakta..

lan emin sen hergece iç iç sonra mutluı değilim de ! gel gel mutluluk bende :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aşk üzerine söylenmiş onca sözün üzerine sadece eğer elindeyse kendini kontol et ve bu duygudan uzak dur derim . . .:cat:

Bana mı aşıktın yoksa emin, kendimi kucaanda bulduğum geceden sonra hiç görüşmemiştik, sonra sen aşk meşk döktürmüşsün.:p
yok abi sana değil, o gece sadece öylesine bi geceydi, sevgi falan yoktu yani :mrgreen: hem sana aşık olsam benden başka kimseyi motoruna artçı aldırmazdım bi kere :p
Müttefikte belli değil İttifakta..
bende saklı :)
ince iş abi :) ama geçti ya çok şükür eskisi kadar bunalımda değilim :)
tamamen sevmeyi bilmediğimizden kaynaklı.. :)
valla bilader bu sefer sana muhalefet etmiycem çünkü dediğinde haklısın :) kendi kendimize gelin güvey olup sonrada acısını çekiyoruz..
lan emin sen hergece iç iç sonra mutluı değilim de ! gel gel mutluluk bende :cherry:
ben daimi mutluluk istiyorum kardeşim anlık değil :cherry:
aşk üzerine söylenmiş onca sözün üzerine sadece eğer elindeyse kendini kontol et ve bu duygudan uzak dur derim . . .:cat:
zaten elde olduğunda onun adı aşk olmaz heralde hoşlanma yada sevgi olur sanırsam, aşkın gözü kör çünkü..

valla aşk değilde sanırım kendimize acı veren bizleriz:bounce:

belki aşkı yaşamayı bilmeyişimizden acı verir belki sevgiyi çok farklı boyutlara taşımamızdan kaynaklanır ama şu varki aşkı karşılıklı yaşayabiliyorsak dünyanın en güzel duygularından biri olsa gerek

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aynen abi, gereksiz yere ümitlenmeler sonucunda gelen hüsran ve hayal kırıklığı, başka bir şey değil..

ümit derken başkanım.:p

Daha başlamadan kendini pasifize etmişsin, Allah bilir bir de karşılık bulsan evde her gün yemekleride sen yapardın.:cherry:

ümit derken başkanım.:p

Daha başlamadan kendini pasifize etmişsin, Allah bilir bir de karşılık bulsan evde her gün yemekleride sen yapardın.:cherry:

bildin bizim tencere ümit, tmm itiraf ediyorum ona aşıktım :p valla abi fizik, matematik, istatistik, ekonometrik ve de kimya bilimleriyle ters düşen bu aşk denilen hissiyat insanın gözünü kör ediyo, sanki dünyada sadece bi o bi de ben varmışım gibi hissetmeye başlamıştım, sanki bütün acılı şarkılar benim için yazılmıştı, eğer dediğin gibi karşılık bulsam light selami gibi bişey olurdum heralde :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok abi öyle yemek yapmak felan bana ters:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o zaman dışardan lahmacun söyleriz, bi de yanında lahmacuncu pozu veririz, pardon ya karıştırdım lahmacuncu pozu yan topikteydi :mrgreen:

Abi sen lahmacuncu pozuna kasıon ama sonuçlara bakarken animal planet kanalında fil poposu görmüş gibi oluyorum.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar