AŞIRI ACİL SATILIK PC!!! (SaTıLDı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aleti PTT ye teslim et.. Elime gelsin bi bakayım eğer dediğin gibi temizse, yere düşmemiş, bataryası full ise ve şıkır şıkır çalışıyorsa, hesap numaranı ver 1 saat sonra paranı çek dostum.... Çünkü bu aletler elde kullanılan, yere düşme sonucu hemen bozulan şeyler.. sen 2 aylık desen bile bayiden çıkarken yere düşürmen yeterli... Önce bakalım sonra ödeyelim.. Yumurta değil ki bu görmeden alalım dimi..

okulyolu' Alıntı:
Çünkü bu aletler elde kullanılan, yere düşme sonucu hemen bozulan şeyler.. sen 2 aylık desen bile bayiden çıkarken yere düşürmen yeterli... Önce bakalım sonra ödeyelim.. Yumurta değil ki bu görmeden alalım dimi..
Kardes msjı atıgın yere bi bak istersen,Dizüstü değil bu masaustu neyin yere düsüp düsmediğine bakcan klavyeninmi :p Galiba sen salihgurelinin aletten bahsediyorsun ...

Motosikleti
Su Motoru
matraks, helal olsun güzel kardeşime :). Halan satamadım bilgisayarı arkadaşlar. Müşteri aranıyor. Motoru aldık ama pc halan boşta :) ...

Motosikleti
Su Motoru
Satıldı arkadaşlar, Hüseyin abime sattım pc yi. Açık arttırma KAPANMIŞTIR... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardes msjı atıgın yere bi bak istersen,Dizüstü değil bu masaustu neyin yere düsüp düsmediğine bakcan klavyeninmi Galiba sen salihgurelinin aletten bahsediyorsun ...

Doğru söledin be dostum.. Ben nootbook vardı bi tane ona fiyat verdiğimi sandım.. iiki uyandırdın hee bu paraya o alet çok fazla.. Zaten arkadaş satmış...

Motosikleti
Su Motoru
salihgureli, saol kardeşim...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sanada Hüseyin'e de hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar