Aşık oldum

Dostum GT'den haberim var ancak eklediğim fotoğraflar GT'ye ait değil 2003 model bir TDM'e ait. Üstelik benim en büyük derdim önde ızgaraları olan yan grenajlar. http://www.singaporebikes.com/forums...74253&page=202 adresinde elemanın biri 170€ verip almış montaj talimatı bile var. Orijinalliğinin bozulmasını gerektirecek bir durum yok 5 tane vida ile eski grenaj sökülecek yerine bu grenajlar gelecek motoru satarsam (pek sanmıyorum) ikisi de verilecek

Bu arada senin verdiğin ilk ilk fotoğraf ile ikincisi arasında farklar var. İlk foto ilk sürüm GT Mavi renkli lan ise piyasaya sürülen GT versiyonu Aynalar kafa Grenajının üzerinde (fazer gibi) ve rüzgarlığın kafa grenajı ile buluştuğu noktada Doksan dereceye yakın V şeklinde küçük bir aksam var onu bulmayı da çok isterdim

O zaman ikisi arasındaki 9 farkı bulalım :p

GT paket şeklinde almak isteyenler için sunulmuş bir donanım seçeneği zaten. Singapurlular'ın TDM'yle yapmadığı kalmamıştı, dişli lastik, karter koruma takıp çamura dalanlar bile var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar makinayı çıkaramadım,çok değişik olmuş da,yamahaya benzettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
2003 model Yamaha TDM900

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hala ses seda yok ama bulacağım o grenajları. Daha güzel bir ayna buldum :) Elciklerinin bir üst versiyonunu alacağım :) Bu arada haftasonundan bu yana motosikletimi göremiyorum delireceğim :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yunanistan'da yaşayan Türk motorcu buldum ona anlattım durumumu yapan adama ulaştı adam bu grenajları kendisi yapmış. Şimdi fiyat bilgisine ulaşmaya çalışıyoruz :)
Eğer kendi yaptıysa muhtemelen kalıbı vardır çok yüksek fiyat vermezse direk alacağım ya da burada yaptırma yoluna gideceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar