Aşık oldum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Koltuğu türkiyede yaptırmaya çalışıyorum. bir iki yerden haber bekliyorum :) Ama zaten koltuğum en baba race'den bile rahat kardeşim merak etme :)

Mersin İl Temsilcisi
yan karenajlar hyo gtr üst parçayı, alt sakal ise Z750s i anımsattı bana ama alt sakal daha kibar olabilseymiş yokardan aşağıya doğru bir incelme, estetik olabilirmiş gibi geldi bana :)
ama böyle de kötü değil, beğenmeyen bu fakire verebilir.

BAĞIŞ VE HİBE KABUL EDİLİR
(NOT : MAKBUZ İSTEMEYİNİZ )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yan grenajları neye banzettiğimi çözmeye çalışıyordum neler neler geldi aklıma hemen kontrol ediyorum eğer hyo ise çözerim :)

Benziyor ama değil :\

Son düzenleme:
Kaptan, akide şekeri gibi, bak keyfine.
Tereyağ gibi olur, ekmeğini bandır, bandır ye....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yüce abim tereyağının hası Menzil Çiftliğinden gelme tereyağı üzerine anzer balı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) Aman abim ben şu yan grenajları bulayım da kilolarca tere yağı getiirim sana. Ne de olsa kardeşin 106 Kilo tüm foruma yeter :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

Bu iletiyi yazdığımdanberi araştırıyorum o motorsikletin sahibine Facebook, msn ve e-mail yolu ile ulaşmaya çalıştım ne yazıkki yanıt vermedi. Bir iki sitede daha rastladım derken Yamaha'nın fransa web sitesinde 2005 yılından kalma bir içerik buldum http://www2.yamaha-motor.fr/actu/article.php3?id_article=900 yine ümidi kesmişken bu sefer singapurlularınbir web sitesini buldum :) Derken Boxer Design diye araştırmaya başladım ki http://www.boxer-design.com/accueil.htm bu adamları buldum. Yamaha'nın sitesindeki logo ile bunların logosu aynı. Contact Us kısına yazdım bir şeyler ama umarımbir yanıt alabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaş gelmiş 32'ye bu saatten sonra zor aşk meşk hikayeleri :)

Bu arada http://www.ouestlekeum.com/tdm/html/index.php sitesindeki banner
signature2.jpg

dikkatimi çekti :) http://www.gn-moto.com ile de iletişime geçmeye alıştım bakalım neler olacak bu grenajları bulamazsam kafayı yiyeceğim :(

Bu ne beyav transformers gibi birşey..
Anlamıyorum zaten bu naked motörmüdür nedir işte bu işi..Bağırsakları dışarda gibi geliyor motorun hep :p

Şaka yapıyorum Tuğushan'cım..Seni tanıdığım kadarıyla tam senin zevkine göre bir motor bence..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim bu yaz Yunanistan'a gitmem farz oldu dostum zaten istiyordum sırf bu grenajlar yüzünden bile gidebilrim :)

Valla ben bu yaz Artvin/Karadeniz yolcusuyum..Gürcistan sınırına kadar..En azından şimdilik öyle görünüyor :)
Motoru büyütünce eşlik ederim sana..

Çünkü kesinlikle bir Yunanistan turu düşünüyorum..

TDM 900 GT

TR'ye gelmiyor heralde üstündeki tüm ekipman pakete dahil.

2008-TDM900GT-ABS-002-Hires_prv_tcm42-242571.jpg

Bence orjinalini bozma üst krenajların, illa bi şeyler yapmak istiyorsan kışın yağmur çamurdan korunmak için sağ sol alt krenaj alabilirsin.

Yamaha%20TDM%20900%20GT%20ABS%2009.jpg

Hangisi geliyor ki Tdm 900'ü gelsin:pr:

Cbf125 de gelsin, bu da,kötü teknoloji alınmasın,bilinçlensin tüketici.:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
TDM 900 GT

TR'ye gelmiyor heralde üstündeki tüm ekipman pakete dahil.

2008-TDM900GT-ABS-002-Hires_prv_tcm42-242571.jpg

Bence orjinalini bozma üst krenajların, illa bi şeyler yapmak istiyorsan kışın yağmur çamurdan korunmak için sağ sol alt krenaj alabilirsin.

Yamaha%20TDM%20900%20GT%20ABS%2009.jpg

Dostum GT'den haberim var ancak eklediğim fotoğraflar GT'ye ait değil 2003 model bir TDM'e ait. Üstelik benim en büyük derdim önde ızgaraları olan yan grenajlar. http://www.singaporebikes.com/forums/showthread.php?t=74253&page=202 adresinde elemanın biri 170€ verip almış montaj talimatı bile var. Orijinalliğinin bozulmasını gerektirecek bir durum yok 5 tane vida ile eski grenaj sökülecek yerine bu grenajlar gelecek motoru satarsam (pek sanmıyorum) ikisi de verilecek :)

Bu arada senin verdiğin ilk ilk fotoğraf ile ikincisi arasında farklar var. İlk foto ilk sürüm GT Mavi renkli lan ise piyasaya sürülen GT versiyonu Aynalar kafa Grenajının üzerinde (fazer gibi) ve rüzgarlığın kafa grenajı ile buluştuğu noktada Doksan dereceye yakın V şeklinde küçük bir aksam var onu bulmayı da çok isterdim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

Hangisi geliyor ki Tdm 900'ü gelsin:pr:

Cbf125 de gelsin, bu da,kötü teknoloji alınmasın,bilinçlensin tüketici.:pr:

Hocam GT modelinde sadece makyaj farkı var bu yüzden pek de önemli değil. Yarı naked olan TDM'in motor bloğunu örtmüşler, Aynaların yerini değiştirmişler iki yan çanya eklemişler. Teknolojisi hala aynı teknoloji :) 86Bg 88tork çift silindir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel olmuş emeğine sağlık..

Hocam GT modelinde sadece makyaj farkı var bu yüzden pek de önemli değil. Yarı naked olan TDM'in motor bloğunu örtmüşler, Aynaların yerini değiştirmişler iki yan çanya eklemişler. Teknolojisi hala aynı teknoloji :) 86Bg 88tork çift silindir

Ben senin motorla ilgili demedim:rendeer:,
Genel olarak,eski teknolojiyi alıp satmaya bayılıyoruz. 4 sene ömürlü 0 km modelleri yeni diye 8 sene piyasada tutuyorlar.:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------

Az da yorum yapayım bari konu saptı:p, bu orjinalleri getirtemezmisin:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam zaten 2006 model TDM kullanıyorum :) GT kullanmak istemem TDM 1200 bekliyorum onun da iki senesi var zaten.

O grenajları bulamam lazım :) Şart oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar