ya 2.ele bu kafada bakmayın olan var olmayan var ? 20.000 km de regal raptor 250 daytona aldım Allaha şükür çok memnunum önemli olan temiz kullananını değer veren birinden almak
''Yamaha marka olarak pahalıdır, Bajaj marka olarak ucuzdur ama YBR motor olarak ucuzdur RS motor olarak pahalıdır.'' :cat:
10 numara yorum!
Rs in parcasi ucuz da kendi klasmanina gore ucuz, ben ybr ye gore kiyasliyorum. Rs 200 um var, kucuk bir kaza atlattim. Sadece grenaj (218 TL) ve camurluk (160 TL) + kargo ucreti 400 lirayi buluyor, iscilik ucreti de olacak... Yan yatirirsan 500 lira masrafin var sozum abartili degil yani.
İyi geceler arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi asgari ücret ile çalışmaktayım bir markette kasiyer olarak çalışıyorum. Yaklaşık 12.000 km'dir ybr esd kullanıyorum ilk motorum, kısmetse pulsar rs 200 almayı düşünüyorum sizden yardım istediğim konuda bu para biriktirmeye başladım aylık max 750 tl kenara atsam bile 4-5 ayda en fazla 3000-3500 lira yapar kendi motorumu satsam 4000 liraya 7000-8000 liralık 2. el rs bulurum ama hiç güvenmiyorum rs 200' ün 2. el piyasasına o yüzden sıfır 2017 almayı düşünüyorum. Böyle bi düşüncem oldugu için 8000 lira bana yetmicek haliyle sizce ne yapmayalım 2. el mi almalıyım yoksa kredi veya bir kısmı nakit geri kalanı taksit şeklinde 0 km rs mi almalıyım. ( Rs kullanıcıları motor hakkında iyi/kötü yönlerini söylebilse sevinirim.)
Hımm. Ya demek istediğimi anladın ve onayladın ya da anlamadın ve dalga geçiyorsun. Ben senin cevabından bir şey çıkaramadım. ::gozluk:: Demek istediğim Bajaj motor ve yedek parça fiyatları olarak uygun olsa bile YBR ve RS aynı sınıfta olmadıkları için Bajaj pahalıya gelebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
İşte bunu demek istedim. :cat: