Asfaltla ilk buluşmam

Evet arkadaşlar bende motorcu oldum sonunda. Ana yoldan ara yola girerken gereğinden hızlı bir arabayla karşılaşınca frenlere asılıp yeri öptüm. Dizde sıyrık elde morluk dışında birşeyim yok. Motordaki izleremi üzülyüm daha alalı bir hafta olmadan kamerası patlıyan telefonamı üzüldüm bilemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

dXMy3Z.jpg
[/url][/IMG]

Geçmiş olsun. Ani durumlarda motorcunun pek kaçar durumu kalmıyor maalesef.

Abs şart değil diyenleri başlığa bekliyoruz...Geçmiş olsun bu arada

Teşekkürler arkadaşlar evet bu gün anlamış oldum motorcunun hiç kaçarı yok hemde her hatada asfaltı biz öpecez.

ani fren çalışın biraz. böyle her önünüze atlayanda düşme ihtimali azalır. bir de fren sıkarken ağırlığınızı direksiyona yüklememeye çalışın yoksa önün kayması daha kolay oluyor.

Ani fren konusunda haklısınız çalışmam gerekli bilgi için teşekkürler.

Çok geçmiş olsun. ABS şart değil, aslında fren mesafesini uzatıyor, ama çok faydalı bir eser. Şehir içi çok kullananlar için gerekli bence.

topuz değişcek 10tl, çizikler için siyah siprey boya 10tl, kamera bozuk ise, netten sipariş verip kendin değiştirirsen 50tl ye hall olur sanırım.. 70tl masraf şuanda görünen, geçmiş olsun..

geçmiş olsun hocam, hızınız neydi acaba? tahmin ediyorum ki 20km/h gibi bi hızla gidiyodunuz, frene basınca ani bastığınız için mi düştünüz, yoksa motor kayma mı yaptı ? bende motor almayı düşünüyorum, bu tip durumlarla karşılaşacağız elbet, bilgili olmak lazım

Geçmiş olsun, eğitim almanızı tavsiye ederim, güvenli sürüş eğitimi+yol eğitimi. B eğitimlerden sonra 1. acil fren tekniğinizi geliştirirsiniz, 2. Acil frene gerek kalmayacak şekilde defansif sürüş tekniğini öğrenirsiniz. Selamlar.

geçmiş olsun hocam, hızınız neydi acaba? tahmin ediyorum ki 20km/h gibi bi hızla gidiyodunuz, frene basınca ani bastığınız için mi düştünüz, yoksa motor kayma mı yaptı ? bende motor almayı düşünüyorum, bu tip durumlarla karşılaşacağız elbet, bilgili olmak lazım

Hızım bir de 20 den azdı sanırım karşıma araba çıkınca birden iki frene de asıldım sonra yerdeyim arayı hatırlamıyorum :)

Hepinize teşekkürler arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar