Asfaltla ilk buluşmam (düştüm)

iyi akşamlar ben motorsiklet üzerine kask , bellik ve dizlik olmadan asla binmem kontak basmam.
Geçmiş olsun arkadaş.

geçmiş olsunnn kardeş inşallah böle haberler duymayız bir daha kimseden

powerbyaydin
Geçmis olsun kardesim , umarim gereken dersleri almissindir .Motorcu kontagi her çevirdiginde yeni bir sinava start aliyor maalesef..Özgürlük ve ölümün karsitligi. :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah korumuş aydın kardeş.çookkk geömiş olsun.umarım hiç birimiz bu tür kazalrla karşı karşıya kalmayız.salıcakla kal ve inşallah dizinin ağrısını bir an önce atlatırsın.tekrardan geçmiş olsun. :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
aydın geçmiş olsun :rendeer:
bunlar hep o pikniklerde kalan kem gözlerin sonuçları siz gider gider ballandıra ballandıra anlatırmısınız :cherry:
şaka bir yana eldiveni alır almaz denemiş oldun allah bir daha denetmesin :cat:

arkadaşlar teşşekkür ederim :rendeer:
evet nazara inanırım Barış abi ve gözler değdi bize ama gene söylüyorum aldığım hayır duaları kurtardı beni ben inanınırım sizleri bilmem ama yarın ilk işim anneme para vericem mahalledeki çocukları sevindirsin
abi yazlık eldiven vardı yeni aldığım kışlık çok sıcak oluyo diye kullanmıyorum ama yazlık bile olsa korudu beni
her kaza tecrübe belki ama genede Allah hiç kimseye göstermesin daha kamyonun kasası aklıma geliyor inanın gene söylüyorum verilmiş sadakam varmış iyi atlatdım o mesafede iyi durdum

Aydın kardeşim geçmiş olsun.. Allah cümlemizi kaza ve belalardan korusun inşallah..(her musibette bir hayır vardır) İmam Gazali (R.A)derki." Bir insanın parmagı kesilir onu başına gelen musibet sayar ama bilmezki belki o parmak kesilmese kolu yada canı gidecek." onun için başımıza gelen musibetlerde belki bizim için hayırlar vardır..!!!

gecmiş olsun arkadasım Allah bırdaha kaza bela vermesin bişey olmamasınada sevindim

geçmiş olsun kardesime benim sana bişey olursa ben kimle uğraşırım sonra :joker: dikkat et kendine :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
powerbyaydin, çok geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardesım cok gecmıs olsun.
Allah korumus walla. motor onemlı degıl aptırılır sana bısey olmasın.

geçmis olsun kardes :rendeer: kask takmak iyibisey bende viraji alamadim tarlaya uçtum kask olmasa bende yaralanabilirdim ama dikkat edin arkadaslar ve ALLAH a emnet olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar