- Konu Yazar
arkadaşlar bu forumda daha çok çok yeniyim. eğer bir hatam , kusurum olursa affola.
bi kaç sorum olacak sevgili forum üyelerine. ilk motorumu almayı düşünüyorum.
yamaha ybr125 nasıl bir seçim olur sizce? yamaha sitesinde dolaşırken dt125x diye bir modele rastladım. çok hoşuma gitti ama yeni bir modelmiş. izmir de oturuyorum nasıl bulabilirm bu motorları? fiyatları ne civarda? ikinci el önerilir mi?
kısacası çok çok yeniyim , ve tecrübesizim. ayrıntılı bilgiler beni çok mutlu edecek. şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
bi kaç sorum olacak sevgili forum üyelerine. ilk motorumu almayı düşünüyorum.
yamaha ybr125 nasıl bir seçim olur sizce? yamaha sitesinde dolaşırken dt125x diye bir modele rastladım. çok hoşuma gitti ama yeni bir modelmiş. izmir de oturuyorum nasıl bulabilirm bu motorları? fiyatları ne civarda? ikinci el önerilir mi?
kısacası çok çok yeniyim , ve tecrübesizim. ayrıntılı bilgiler beni çok mutlu edecek. şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
Moderatör tarafında düzenlendi: