As125t-15 aldım mükemmel diyebilirim...

evet bencede hevesini kırmayın ama almayı düşünenleride uyarmak boynumuzun borcu:bounce::wiinkk:

arkadaşlar bakin cin mallarina muhtacız diye bişey yok size şimdi soruyorum bugun hondanın çogu parcasının cinde yapıldıgını biliyormusunuz buna suzuki kawazaki ve bir kaç japon firması dahil parçalarının çogu kısmını çinde fason yaptırıyor. peki bu japon malları dökülmüyormu??? lütfen arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum daha önceki motorum 1992 Alman MZ idi yani alman yapımıydı ve taş gibi motordu. şimdi gidinde kanuni MZ lerin parçalarını söktürüp bir bakın bakalım cogunun üzerinde made in chaina yazıyor peki buna nediyeceksiniz. sadece ismi duyulmuş kaliteli bi marka diye fazla para vereyimki. işte sizin hondanız buyrun araştırın haklı olduğumu göreceksiniz arkadaşlar bu sadece motorda değil arabada da böyle cinde işçilik ve nadde ucuz olduğundan artık tüm büyük firmalar çinde yaptırıyor haksızmıyım arkadaşlar lütfen...

haksızmıyım arkadaşlar lütfen ..........

Son düzenleme:
23.06.2007' de anahtar teslim aldım. Sanırım serwise çadır kurmam qerekiyor...Zate plakaya da bayaa bi para bayıldım :) Offff Offf...Ama her akşam iş çıkışı kalamış FB yapıyorum...Stresten eser kalmıyor...Yaşasın 125...puhahahahahahha :)

parası olmayan cın motoru alıyo ımajı yaratıyosunuz yapmayın sunu lutfen.kymco gıbı bır markanın 2.500 e mukemmel scooterı var 3 ay daha motora bınme asya alacagına onu al.bakımlarınıda yaptırsan cın motoru dokulur bu kadar basıt arkadasımda ybr 125 var 3 senedır her allahın gunu dıp gaz yapıyo bende yanına gıttıgımde hergun defalarca 10.000 den asagı vıtes degıstırmıyorum bır kere bıle ne arıza nede baska bısı verdı.cınlı ve japon arasında dunyalar kadar fark vardır. ogrencıysen harclıgını bırıktırerek calısıyosan maasını 3 ay fazla bırıktır japon al cınlılere muhtacmıssınız gıbı konusuyosunuz hala ınanamıyorum.mondıal ve dıgerlerı arızalar yusunden motorlara bakamıyolar.daha gecen gun servıste 1 aylık mondıal 150rs gordum onunu dagıtmıslar adam sınırden kopuruyodu bana alma dedıler ben dınlemedım kımseyı dıye 3 parcası aynı anda bozulmus yolda kalmıs adam daha 32 gun olmus alalı ben daha bısı demıyorum 2000 3000 km gıbı gorecem ben senın asyanı canım kardesım yanlıs secım yapmıssın

tamamen katılıyorum bende o hataya düştüm ama inanın parayla pek te alakası yok,ikinci el alırım kaliteli bişey alırım tipi önemli değil. ayrıca şunu da gözardı etmemek lazım o çinliye iki sene içinde oldukça para harcıyacaksın neyse uzun lafın kısası hayırlı olsun ancak bence de hata yapmıştım üzülme herkes hata yapabilir(benim gibi)

Hukuk İşleri' nden biri olarak walla ilk arızada yenisini isterim yada başka bir yol bulurum...Bende serwislere qüwenmiyorum...Hemde Hiç...Sıfır qelen motordan parça alıp, yatan motorlara nakil yapıoolar bence...Günah almiiim ama ööle :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş sade iskeleyi isteyip içini kendin düsseydin fasla değil 5000 binden sonra motoru dağatmış olmazdın ben öçle yaptım şeytan kulığana BAZUKA hiç bişi olmadı ama sen öle yapmadın 5 binden sonra görüşelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar