As125t-15 aldım mükemmel diyebilirim...

arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda as125t-15 aldım inanın verdiğiniz paranın hakkını veriyor yakıt çok iyi çekiş mükemmel ve seri bi motor herkese tavsiye edebilirim yeni başlayan arkadaşlar için ideal birde inanı servisine bile gittim yedek parça sıkıntısı yok artı parçaları çok ucuz mesela bir marş motoru 48ytl yani şehir içinde binilebilecek çok ideal bir motor....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
siteye yeni üyesin ve forumlara hiç ama hiç göz atmadın biraz da olsa değil mi???

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle ama 3-5000 km sonra görüşelim;)

tamam arkadaşlar haklısınız ama bu benim ilk motorunm değil daha öncede 1992 alman MZ 301 vardı harika bi motordu onunla gitmediğim yer kalmadı ve beni hiç yolda bırakmadı onun üstüne motor tanımam. ama bide şöyle düşünün ne kadar para okadar kalite inanın çin malı motorların içinde en sağlamı bu işin iyi tarafı hiç değilse parça sıkıntısı yok ve parçaları çok ucuz arkadaşlar. size hak veriyorum tabiki uzun ömürlü değil paggio gibi agrilla veya honda gibi olamaz ama sonuçta made in chani lerinin içinde en iyisi inanın

Hayırlı olsun dostum :) Kımse unutmasın kı herkzın butcesı rahat olsa Honda ıle Yamaha ıle baslardı kımse keyfınden almıyo.SAygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
bakımlarını yaparsan ve motorunu sevip limitlerinde kullanırsan 100.000 km'de kullanırsın.
Motoruna iyi bak. Sevgiler

hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
bakımlarını yaparsan ve motorunu sevip limitlerinde kullanırsan 100.000 km'de kullanırsın.
Motoruna iyi bak. Sevgiler

En güzel yorum budur.
Çok bilmiş japoncu izleniminden uzak tamamen evrensel diyebilirim. Ayrıca japon çin kıyaslamasından bir çıksa artık bu site üyeleri ! Japon malları şinşenşo büyüsüyle korunuyor ya ve o mallar hiç bozulup servis masrafı çıkartmıyor tabi ! ah ah Geçin şu cinsi yorumları ! Bu paraya motosiklete binmemizi sağlayan çinliyi kutlamalı,şükür etmeliyiz ..

ben bu işi pek anlamadım..akşamüstü bu motor nasıl iyimi diye soruyordun ne alabilirimm diyordun..meğer almışın servisini parçasını bile övüyorsunn:cherry:

arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim. tabiiki japon mallarıda arıza veriyor ama dediğiniz gibi herkesin bütçesi yetseydi kawasaki honda suzuki alırdı ama inanın bu çin motorlarıda okadar kalitesiz değil kullanmayı bildikten sonra vede bakımlarını yaptıktan sonra senelerce binilebilir. şu japon emperyalizminden kurtulalım ve lütfen çin mallarını kötülemeyelim arkadaşlar.. teşşekkür ederim

teşşekkür ederim arkadaşım mondialin 125 zn leri nasıl memnunmusun motorundan

Hayırlı ve uğurlu olsun akin_2003tr

Ama öyle bir konuşuyorsun ki gören de sanki Asya motor bayisisin sanacak :queen:
( oladabilir hani :) :p )

arkadasim oncelikle hayirli olsun..ve pesin hukumlu olma benimde ilk motorum mz150 idi ..hemde bulgaristandan gelen bi motordu yani alman orjinal..mukkemmel bi motordu..ama calindi..neyse ondan sonra honda aldim..borc ve maasimi biriktirdim almistim ilk once baya bi zorlandim borclari odeyene kadar ama nerdeyse 8 senedir kahrimi cekiyor hala tek mars..arkadasim..tamam belki pahali ama yolda kalmak kadar kotu birsey yok...hep ayni laf..bu paraya bu diyorsunuz..siz biliyormusunuz bu motorlar cinde 120$~140$ arasi satiliyor..bunlar toptan aldiklari icin daha ucuz tabi..peki bu insanlar nerdeyse 10 kati kazaniyorlar..bunlara ne diyeceksiniz..kazasiz surusler dilerim..

teşşkkür ederim kardeşim. yani sen kullanıyosun devamlı üstündesin diye sorum yani memnunsan yeni başlayan arkadaşlara tavsiye etmek gerekir yani bilgilendirmek lazım. dikkat et herkes bu forumda çin mallarını kötüleye kötüleye bi hal oldular. yani biz kullanıcılar bilgilendirmemiz gerekir dimi

yoo hiçbir zaman peşin hükümlü olmadım ama şuda bir gerçek inan bana bir honda yada yamaha almaya kalksan yada sana en basitinden söylim bir paggio 150 lik bi makinayla çin malı herhangi marka 150 lik makina arasında dağlar kadar fiyat farkı var inan bana 7 sene öncesine kadar bu paralara motora binemezdin kullanmasını bildikten sonra her motor seni götürür ama hep dip gaz dip gaz gidersen honda da yamaha da paggio da arıza verir yani di yorumki piyasada çok yeni motor kullanan var kullanım hatalarından dolayı kaynaklanan arızaları motorun üstüne atıyorlar bence çok yanlış. sizcede öyle değilmi

Son düzenleme:
parası olmayan cın motoru alıyo ımajı yaratıyosunuz yapmayın sunu lutfen.kymco gıbı bır markanın 2.500 e mukemmel scooterı var 3 ay daha motora bınme asya alacagına onu al.bakımlarınıda yaptırsan cın motoru dokulur bu kadar basıt arkadasımda ybr 125 var 3 senedır her allahın gunu dıp gaz yapıyo bende yanına gıttıgımde hergun defalarca 10.000 den asagı vıtes degıstırmıyorum bır kere bıle ne arıza nede baska bısı verdı.cınlı ve japon arasında dunyalar kadar fark vardır. ogrencıysen harclıgını bırıktırerek calısıyosan maasını 3 ay fazla bırıktır japon al cınlılere muhtacmıssınız gıbı konusuyosunuz hala ınanamıyorum.mondıal ve dıgerlerı arızalar yusunden motorlara bakamıyolar.daha gecen gun servıste 1 aylık mondıal 150rs gordum onunu dagıtmıslar adam sınırden kopuruyodu bana alma dedıler ben dınlemedım kımseyı dıye 3 parcası aynı anda bozulmus yolda kalmıs adam daha 32 gun olmus alalı ben daha bısı demıyorum 2000 3000 km gıbı gorecem ben senın asyanı canım kardesım yanlıs secım yapmıssın

parası olmayan cın motoru alıyo ımajı yaratıyosunuz yapmayın sunu lutfen.kymco gıbı bır markanın 2.500 e mukemmel scooterı var 3 ay daha motora bınme asya alacagına onu al.bakımlarınıda yaptırsan cın motoru dokulur bu kadar basıt arkadasımda ybr 125 var 3 senedır her allahın gunu dıp gaz yapıyo bende yanına gıttıgımde hergun defalarca 10.000 den asagı vıtes degıstırmıyorum bır kere bıle ne arıza nede baska bısı verdı.cınlı ve japon arasında dunyalar kadar fark vardır. ogrencıysen harclıgını bırıktırerek calısıyosan maasını 3 ay fazla bırıktır japon al cınlılere muhtacmıssınız gıbı konusuyosunuz hala ınanamıyorum.mondıal ve dıgerlerı arızalar yusunden motorlara bakamıyolar.daha gecen gun servıste 1 aylık mondıal 150rs gordum onunu dagıtmıslar adam sınırden kopuruyodu bana alma dedıler ben dınlemedım kımseyı dıye 3 parcası aynı anda bozulmus yolda kalmıs adam daha 32 gun olmus alalı ben daha bısı demıyorum 2000 3000 km gıbı gorecem ben senın asyanı canım kardesım yanlıs secım yapmıssın

9000 km deyım daha tık yok yolda falanda kalmadım bı yerıde dokulmedı hala cıcek gıbı nolcak sımdı :farao:

Arkadaşın Hevesini Kırmayalım lütfen:) Güle Güle Kullanman dilegiyle
Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar