AS 200 GY-2 Bumudur :)

Evet arkadaşlar bütün fikirlerim alt üst oldu,bu ayın sonunda zongshen 200 cc krosu almayı planlıyordum ancak bu sabah AS 200 GY-2 yi görünce tüm fikirlerim altüst oldu ben bu motora aşık oldum,kesinlikle budur diyorum. Zaten bukadar kısıtlı bir bütçeylede daha fazlası olmaz diye düşünüyorum.Bu motoru yakından inceleme fırsatı olan yada fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. www.asyamotor.com

Makine gayet güzel de ben Asya Motor yetkilisiyle konuştuğumda "özellikle kuryeler" için getirttik dedi. Büyük bir basın toplantısıyla bu motoru o sektöre tanıtacaklarmış.. Bu motoru şimdi alırız ama sonra caddelerde kuryeler bunlarla fink atmaya başlayınca sosyetedeki itibarımız biraz zedelenebilir diye düşünüyorum. Ha, itibar o kadar önemli mi dersen; sanki önemli gibi derim :)

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

arkadaşlar bu motorların zonkshen skygo zelsun la sadece ve sadece granaj farkı vardır bu motorunda diyrlerininkininde motor ları aynı yani ciyerleri aynı bol bol titreşimli bendede skygo var titriyor mityiyor ama idare ediyor bu asyanın dış görünüşü iyi gibi ama arka fren kampana bunuda göz önünde bulundurmak lazım biliyorsunuz motosiklette en önemli fren ve amatisördür diş görünüş hayat kurtarmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar