as 150t

arkadaslar bende asya motor as 150t var.daha ilk depomu bıtırdım.12.500 tlık benzınle 198 km gıttım.ortalama km de 64.000 tl yakıyor

selam erolkan bende geçen hafta as 150 t aldım. Yakıtı gerçekten kokluyarak yakıyo. 15 ytl lik benzin attım 150 km yaptım ve depo daha yarıda. Henüz rodajın bitmediğini de hesaba katarsak oldukça iyi bir performans. Bende şu ana kadar sigortanın yanması dışında bir tek sorun var, o da, 60 km/s hıza ulaştığımda ön takımın hafifçe hoplaması. Sende de aynı sorun var mı?

İyi sürüşler.

BENDEKI SORUNDA ON TAKIMLARDA COK TITREME YAPIYOR.LASTIK HAVASINI ON 23 ARKA 28 E DUSURDUM.AMA GENEDE FAYDA ETMEDI.HALA TEKSORUNUM ON TAKIMLAR.SERVISTEKILERDE HIC BIR SEY ANLAMIYORLAR..

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

forumda BÜYÜK harf kullanmak yasaktır..!!
tekrarı halinde ard niyet kabul edilir.forumdan uzaklaştırılabilir,ceza alabilirsiniz..!!
*******X****************************X*******

buyuk ıhtımalle tıtreme arka cantadan dolayı bıde cıkarıp dene

merhaba arkadaslar .mirrorside:benimde bir arkadasın sigardaları attı ve on lambası yandı servise gittiginde ondan 28ytl bir para aldılar bu lamba parası işcilik filan acaba sendende aldılarmı bu parayı sigorta kapsamına girmiyormu?

hakkaten as150t yakıtı koklayarak yakıyor ben motoru aldığımdan bu yana 30 ytl benzin koydum şu an 350 km'deyim depo yarıda 30 ytl'lik benzinle 450 km yapar gibi buda km'de 0,066 ytl (6,6 kuruş) gibi çok cüzzi bi rakam olur vallahi sudan ucuz.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
KM saatleri yanlış gösteriyor bütün çin lilerin. Yani yakıt tüketimini yanlış hesaplıyorsunuz, yada km ye göre değilde ibreye bakıp kafanıza göre hesaplıyosunuz. Çünkü fabrika verilerini hesaplasanız bundan fazla çıkar, ki fabrika verileri yakıt tüketiminin gerçek hayattakinden az olduğunu herkes bilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong, yıkma milletin hayalini :p ne güzel herkes ucuza seyahat ettiğini sanıyordu :queen: hem senin motorda eksik gösteriyor napcaz şimdi :pl:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ChatnoiR dostum dedim ya yanlış gösteriyor hepsi, kimi eksik kimi fazla. Doğruya seninle Ağva gezisinde km lere bakmıştık, birbiriyle alakalaır yoktu :)
Ben ne kadar yaktığımı , kaç km olduğunu bildiğim yola göre hesaplıyorum. Yani km saatimin bana ne gösterdiğinin önemi yok, çünkü yalan söylüyor :p

bende inanmıyorum 12 ytl ile o km yapamaz galba bu motorlar cok yakıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong, yerim km sini saatini bize bi şey olmasın :p belki mekanizmalarımızı birbirimizle değişirsek düzelir, ne dersin :cherry:

geçen hafta hep motorla giitiğim mesafeyi arkadaşımın arabasıyla gitti ve benim as150 ile 17 km olarak gittiğim yolu megan ile 16 km oldugunu gördüm yani o kadarda abartıldığı kadar km satleri bozuk degil 20 km'de 1 km kadar fazlalık olabiliyor ona göre hesaplayın
erkoc senin motorun 27 ytl'ye 210 km yapması garip ben şuanda 420 km'deyim 30 ytl'lik benzin daha bitmedi 30-40 km daha gider

bana kalırsa gidip geldiğiniz yolların km olarak öğrenin ve hergün çetelesini tutun bir depo benzinle ne kadar yol yaptığınızı anlarsınız. eyongun yaptığı gibi nekadarda yaktığını söölemiyorsa ne kadarda yaktığını sen öğrencen. nokta.

kahraman34' Alıntı:
geçen hafta hep motorla giitiğim mesafeyi arkadaşımın arabasıyla gitti ve benim as150 ile 17 km olarak gittiğim yolu megan ile 16 km oldugunu gördüm yani o kadarda abartıldığı kadar km satleri bozuk degil 20 km'de 1 km kadar fazlalık olabiliyor ona göre hesaplayın
erkoc senin motorun 27 ytl'ye 210 km yapması garip ben şuanda 420 km'deyim 30 ytl'lik benzin daha bitmedi 30-40 km daha gider

iyide arabanın boyu uzun.onun için 20 km de 1 km az gitmiş gibi olur.motosiklete göre :cherry:

serhat_fb' Alıntı:
kahraman34' Alıntı:

iyide arabanın boyu uzun.onun için 20 km de 1 km az gitmiş gibi olur.motosiklete göre :cherry:

haklısın biz bunu düşünemedik. :)

otobüs de arabaya göre değişir o zaman.hele uçak ooyyy oyy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar