As 150 T - Far Değişimi

BENİM AS 150 T MOTORUM VAR VE PARK FARLARINI VE FARLARINI DEĞİŞTİRMEKK İSTİYORUM VE H KAÇ OLDUĞUNU BİLMİYORUM H KAÇ BİLİYORSANIZ LÜTFEN CVP YAZIN....... :rendeer:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. . Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: komtan **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
mtsport' Alıntı:
BENİM AS 150 T MOTORUM VAR VE PARK FARLARINI VE FARLARINI DEĞİŞTİRMEKK İSTİYORUM VE H KAÇ OLDUĞUNU BİLMİYORUM H KAÇ BİLİYORSANIZ LÜTFEN CVP YAZIN....... :rendeer:

:silent:

"H KAÇ" ne ya

bu arada bütün mesajı büyük harfle yazmak yasak :wiinkk:

abi H7 var H3 var H4 var ben benimkinin kaç oldunu soruom

Normal Uzun/kısa yapan farlar H4 halogen !
Park lambalarının H si yoktur bildiğiniz ampul işte !

En güzel yolu sökün çıkartın lambayı ve orda Watt değeri vardır ona göre yeni ampül alın takın.

h4 olmasi lazim ama en dogrusu sok iki dakkikada git al yenisini takmak icin zaten sokecen fari demi..:)

Park lambasinda H olmaz H tipi lambalar sadece ana far ve sis lambalarinda olur.Motor lambasi icin park lambasi demen yeterli cunku bu universal boydur.Ornegin Hella bu lambalara 248 der iken Osram L1 grubu demektedir.Artik 6 lik aku kalmadigindan git oto sanayisinden al istedigin ampulu iste.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar