Arzu nesnesi motorların sadece 700.000 tl ye alınabilmesi

ukrayna'dan rusya ya nasıl geçti acaba motor yeni savaş zamanı geçmiş yani nasıl becerdi acaba tam benim istediğim rota yı yapmış
umarım yollarda arıza yaşayıp rezil olmazlar
ben hiçbir motorcunun yolda kalıp rezil olmasını istemem ne kullanıyorsa kullansın
çünkü 2019 da afrikası olan bir arkadaşımla gs si olan bir arkadaş orta asyaya gitti gs bozuldu 3 gün motoru tamir etmeye çalıştırlar ettiler daha sonra tekrar bozuldu ve motorun nesi olduğunu bulamayınca arkadaşım uçakla geri getirdi (2000 usd kargo parası verdi)
afrikası olan arkadaşım şu resmi çekmiş nasıl üzüldüm bilemezsin:D bu resmi görünce arşivimde durur ne zaman aklıma gelse bakar bakar gözümden yaş gelir🤣

Sorunsuzluk ve sürüş konforunu karşılaştırdığımda hep sorunsuzluğu tercih ettim.
Bazen kendime soruyorum "yüzlerce hatta binlerce km yi konforsuz gitmek, arıza korkusu yaşamaktan daha iyi mi?" diye. Cevap veremiyorum. Siz ne dersiniz.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sorunsuzluk ve sürüş konforunu karşılaştırdığımda hep sorunsuzluğu tercih ettim.
Bazen kendime soruyorum "yüzlerce hatta binlerce km yi konforsuz gitmek, arıza korkusu yaşamaktan daha iyi mi?" diye. Cevap veremiyorum. Siz ne dersiniz.
Motosikleti hangi amaçla ve nasıl kullandığına bağlı biraz; bir dolmuşçu ile bir hafta-sonu gazcısının ihtiyaç ve talepleri aynı olamaz. (Sürücü profili farkını kasten abarttım...) İnsanların öncelikleri farklı, herkesin tercihinin kendince makul sebepleri vardır illâ ki...

F54

neyi hangi amaçla kullanacağımız tabiki önemli birde nerede hangi coğrafyada kullanacağımız da önemli yani iyi güzel aldık konforlu güçlü ama ustası varmı parçası bulunur mu çünkü bazı motorlara her usta bakmıyor çünkü servis dışında işlem yapılmasın diye karmaşık tasarlanmışlar veya eğitimi almayan tamir edemesin kafasındalar
sorunsuzluk iyidir bazıları buna fakir avuntusu da diyebilir oda onların görüşü

Şahsen, konfor çok da aklıma gelen bi faktör değil. Sorunsuzluk daha ön planda benim için. Bi de ben günde 60-70 km yol yapıyorum, işe git gel. Bazen uzatıyorum 100kmyi falan buluyor. Çok uzun yol olmadığı için konfor aramıyorum. İstanbul'a da gittim 1-2 kere, yaptığım en uzun yol buydu, çok rahatsız oldum mu? Yoo. Konfor işini 45'ten sonra düşünürüm gibime geliyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar