Arzediyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARZEDİYORUM!!!!!!

Arkadaşlar, tekrar merhaba. site yönetiminden sizlerin de duymasını istediğim bir isteğim olacak..:cat:

mevcut ve yeni üyelerin sisteme kayıdı yapılırken bazı bilgiler talep edilmesi.:cherry:

örneğin kimlik no, isim, telefon vb.. en azından karşımızda sanalvari kişilikler yada saçmalamaya meyilli arkadaşların biraz olsun önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum.

örneğin aşağıdaki başlık..
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/57491-motosiklet-alicaz-ama.html:queen::pr:

yine bu pembe gözlükle bakılabilecek bir örnek.
zevzekçe mesajları, konuları düşündüğümüzde bu gerçekten hiç bir şey değil.:farao:

ne bileyim atan tutanın, kendini süpermen sana palyançoların biraz olsun kendilerinin ve sözlerinin farkında olmalarını sağlarız diye düşünüyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Müşteri kaçar o zaman.......... :p:p:p
Ben seni tanıyorum..Kaçamassın biyere.... :p

adresi vereyim bi akşam da bize çay içmeye buyrun :mrgreen: :mrgreen: en kötü telefon verelim bari...

Son düzenleme:
bence çok mantıklı.
canı sıkılan saçma sapan insanlar ilginç davranışlarda bulunuyor.
zaten site yönetimi bu tip bilgileri gizli tutacaktır.
bu uygulamayı yapan forumlarda var.
örn:cepforum.com

Daha önce açtık bu konuyla alakalı bir forum ortalık birbirine girdi :) Boşuna arzetme bence :)

neden olmasın bazı sitelerde bu yapılıyor ama kimlik noda saçma olur ıp adresi yeter....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mesela herkes birbirine zimmetlenr... Brinin yaptığı diğerinden sorulur... Askeriyedeki gibi....:p

Hatta referans sistemi olabilir....
Ama tıklanma ve sitede gezinme ciddi şekilde azalır.... Eeeee bu da sitemiz adminine zarar yazar.... :cat:

sitede yeni olan arkadaşlar teklifi görünce ambole olmuşlar sanıyorum :)

lakin elbet onlarda bir yıl kadar parmak çürüttükten göz yorduktan sonra benimle aynı fikirde olacaklar diye düşünüyorum.

Kimlik numarası bazı forumlarda kullanılmaktadır.Amaç yeni üye olan kişinin dürüst olup olmadığını anlamak için gayette gerekli olabileceği kanaatindeyim.Kimi zaman rastlamışsınızdır.Dolandırıldım!Kandırıldım!Paramı alamadım gibi bazı başlıklar gözümüze garpıyor.Bu gibi düzenbazlıkların önüne gecebilmek için tc numarasının kayıt işleminde alınması ve saklanması siteye olan güveni sağlayacaktır.İşin hukuki boyutunda çok fayda sağlayacağına inanıyorum.Saygılar..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sitede yeni olan arkadaşlar teklifi görünce ambole olmuşlar sanıyorum :)

lakin elbet onlarda bir yıl kadar parmak çürüttükten göz yorduktan sonra benimle aynı fikirde olacaklar diye düşünüyorum.
Lütfen TÜRKÇE kelimeler seçmeye özen gösterelim.... :cat::cat::cat::bounce::queen:

adresi vereyim bi akşam da bize çay içmeye buyrun :mrgreen: :mrgreen: en kötü telefon verelim bari...

sen gel ben sana bira ısmarlayayım :)

hangi bilgi olacağına site yönetimi karar versin. sadece kimlik doğrulama yeterli bu bir..

inanın referanssız giremediğiniz bir sürü motosiklet forumu da var..
yedi ceddinin bilgisini istemiyorlar ama senin hakkında da birsürü bilgi alıyorlar. yani saçma da değil biraz vakit geçince siz de anlarsınız.

Bu kadar detaylı bilğiyi nette kimsenin vereceğini sanmıyorum,
Ama yeni üye olanlara yönetim tarafından bazı kurallar özel mesajla bildirilse ve tanışma bölümüne yeni bir konu açarak kısaca isim,meslek,şehir,varsa motor markası gibi kendini tanıtan bir mesaj attıktan sonra sitenin diğer konularına mesaj atabilse bence biraz daha düzenli olur...

ARZEDİYORUM!!!!!!

Arkadaşlar, tekrar merhaba. site yönetiminden sizlerin de duymasını istediğim bir isteğim olacak..:cat:

mevcut ve yeni üyelerin sisteme kayıdı yapılırken bazı bilgiler talep edilmesi.:cherry:

örneğin kimlik no, isim, telefon vb.. en azından karşımızda sanalvari kişilikler yada saçmalamaya meyilli arkadaşların biraz olsun önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum.

örneğin aşağıdaki başlık..
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/57491-motosiklet-alicaz-ama.html:queen::pr:

yine bu pembe gözlükle bakılabilecek bir örnek.
zevzekçe mesajları, konuları düşündüğümüzde bu gerçekten hiç bir şey değil.:farao:

ne bileyim atan tutanın, kendini süpermen sana palyançoların biraz olsun kendilerinin ve sözlerinin farkında olmalarını sağlarız diye düşünüyorum.

herhangi bir suc unsuru i,sleyenin ip adresi ile zaten bu bilgilere ulasilir dostum merak etme sen t.c. kimlik no sundan tutunda ev telefon numarasina vs.. tum bilgilere ulasilir internet cafe degil ise ve surekli ayni pc kullaniyor ise...:cat:

Lütfen TÜRKÇE kelimeler seçmeye özen gösterelim.... :cat::cat::cat::bounce::queen:

abicim seviyorum seni.. türkçeni :) de :) bittabi...
tam biz başladık sen gittin. kimse yok artık. ne sohbetinden keyif alabildiğimiz çok insan var, ne de cinsi iyi olan fazlaca arkadaş.. üç beş kişi varız kimsede kolay kolay bir araya gelemiyor iş güç yüzünden.

artık çatlak muratla başbaşa kaldık takılıyoruz.. o derece yani.. : )
bart duymasın oyar beni valla :)

ayberk tekcan,

iş:0216 476 18 76,

adres: uğurmumcu mah. gelin,çiğ köfteci nerde diye sorun... gösterirler

email: [email protected]

:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar