Arwic topcase

Gönül ister kappa ama pahalı geliyor. Maxem kullandım kask sığmıyor(ls2) Cox 32 tavsiye edebilirim. Su falan almadı ama önceki gün motoru yatırınca kilit yeri kırılsı kitleyemiyorum değiştireceğim artık:) Arwic in ya da cox'un 46 lığını alıcam herhalde
6qxm.jpg

Fuarda incelemiştim plastiği biraz ince geldi,fiyatı uygundu fakat almışken iyisi olsun mantığıyla Givi aldım.

Aynısından bende almıştım fuardan.Su geçirmez ibaresi kesinlikle yalan.Her yağmurda içine su doluyor.Kilit sistemi ise ömrümde gördüğüm en berbatı.Galiba Çindeki en ucuz kiliti arayıp bulmuşlar.Benim kinde önce kilidin alttarafı düştü buna mukabil oluşan sarsıntıdan alt tabla kırıldı.Malzemesi çok gevrek.

hepsiburada.com dan almış olduğum arwic marka çantayı beğenmediğim için iade ettim hüner motor ürünü teslim aldı 1 hafta geçmesine rağmen iade işlemini gerçekleştirmedi, hepsiburada.com a baş vuru yaptım defalarca ama ne arayan var ne soran halen iade işlemi yapılmadı, demem oki ne hepsiburada.com dan ürün alırım neden hüner motordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar