Selamun aleykum Artvinli dostlarım....
Artvini ve artvinlileri çok seviyorum...
2005 te Şavşattta askerlik yaptım....Tam bir artvin sevdalısıyım,hayatımın en güzel günleri orada geçti diyebilirim...Doğasına,doğallığına,yeşiline,çoruhuna,dağına,taşına,yaylasına,kıvrım kıvrım yollarına hayran olduğum güzellergüzeli bir şehirdir artvin..İleride allah nasip ederse tekrar gelip bugünün gözüyle gezmek görmek istiyorum Artvini...
İnşallah niyet edipte gelmeye karar verdiğim gün Mt ailsenden dostlarımla tanışmak isterim Artvinde...
sağlıcakla kalın,tekeriniz düz bassın...
2005/303-KD...Şavşat/meydancıkta yaptım...Uzun dönem erler bize Poşet derlerdi![]()
Hocam askerliği Mısırlı da mı yaptın yoksa?
Motofest 12 ye buyurun hem Artvinle hem de motosikletçi bütün kardeşlerimizle buluşmuş olursun.
Bu arada benim adresim Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürlüğü Ali Cantürk DEMİR yolun düşerse beklerim...
Ooo sizde birde cankurtaran ayrıcalıgı vardı degil miO cankurtaranın keyfini beklersek hazirandan önce gezi düzenleyemeyiz
2009'da festival dönüşünde o yaz ayına ragmen cankurtaranda öyle bir rüzgara yakalanmıştımki Hyo'da kanat olsa Hopa'ya uçarak inerdim :mrgreen:
Şaka bir yana o dag orda oldugu sürece sizin ordan motorla çıkmanız evet Nisan Mayıs![]()
Malesef öyle Gökhan kardeşim ama tünelimiz yapılıyor delinecek cankurtaran. o zaman cankurtarana sadece zevk için tırmanırız.
Selam bütün ARTVİN li dostlara bende ARTVİN YUSUFELİ liyim.
Hoşgeldin Sinan kardeş ben de şavşatlıyım.