[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
Selamun aleykum Artvinli dostlarım....
Artvini ve artvinlileri çok seviyorum...
2005 te Şavşattta askerlik yaptım....Tam bir artvin sevdalısıyım,hayatımın en güzel günleri orada geçti diyebilirim...Doğasına,doğallığına,yeşiline,çoruhuna,dağına,taşına,yaylasına,kıvrım kıvrım yollarına hayran olduğum güzellergüzeli bir şehirdir artvin..İleride allah nasip ederse tekrar gelip bugünün gözüyle gezmek görmek istiyorum Artvini...
İnşallah niyet edipte gelmeye karar verdiğim gün Mt ailsenden dostlarımla tanışmak isterim Artvinde...
sağlıcakla kalın,tekeriniz düz bassın...

2005/303-KD...Şavşat/meydancıkta yaptım...Uzun dönem erler bize Poşet derlerdi :)

Hocam askerliği Mısırlı da mı yaptın yoksa? :) Bu arada ben de 331-KD POŞETİM.
Motofest 12 ye buyurun hem Artvinle hem de motosikletçi bütün kardeşlerimizle buluşmuş olursun.
Bu arada benim adresim Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürlüğü Ali Cantürk DEMİR yolun düşerse beklerim...

Ooo sizde birde cankurtaran ayrıcalıgı vardı degil mi:) O cankurtaranın keyfini beklersek hazirandan önce gezi düzenleyemeyiz:p 2009'da festival dönüşünde o yaz ayına ragmen cankurtaranda öyle bir rüzgara yakalanmıştımki Hyo'da kanat olsa Hopa'ya uçarak inerdim :mrgreen:

Şaka bir yana o dag orda oldugu sürece sizin ordan motorla çıkmanız evet Nisan Mayıs :)

Malesef öyle Gökhan kardeşim ama tünelimiz yapılıyor delinecek cankurtaran. o zaman cankurtarana sadece zevk için tırmanırız.

Selam bütün ARTVİN li dostlara bende ARTVİN YUSUFELİ liyim.

Hoşgeldin Sinan kardeş ben de şavşatlıyım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam askerliği Mısırlı da mı yaptın yoksa? :) Bu arada ben de 331-KD POŞETİM.
Motofest 12 ye buyurun hem Artvinle hem de motosikletçi bütün kardeşlerimizle buluşmuş olursun.
Bu arada benim adresim Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürlüğü Ali Cantürk DEMİR yolun düşerse beklerim...

Meydancık bölüğünde yaptım askerliğimi..Mısırlı ve Demirkapı karakolu bizim bölüğe bağlı hudut karakollarıydı...Arada bir bölük komutanıyla yada bölük doktoruyla ziyarete giderdik karakollara...Mısırlı meydancıktan biraz ilerde derenin üzerinde,demirkapıda buz gibi pınarlar akan yüksekçe bir yaylada idi..

Fakat Egede,akdenizde,içanadoluda,doğuda,karadenizde olsun birçok şehir gezdim gördüm...Başka hiçbir şehir beni bu kadar etkileyip kendine hayran bırakamadı....Bakir,doğal ve saf,nereye baksan gördüğün 3 ana renk masmavi gök,yemyeşil bitki örtüsü ve kahverengi sarp kayalıklar.Dogasındaki huzur ve dinginlik toprağına basar basmaz sizi ele geçiriyor ve hiç ayrılmak istemiyorsunuz içinde bulunduğunuz güzelliklerden...

Son düzenleme:
373315_389610231094167_1724490399_n.jpg

Geleneksel hale getirdiğimiz "Eskişehir Sonbahar Motosiklet Festivali" bu yıl 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Şehr-i Derya Parkında yapılacaktır.

Etkinlik boyunca ;

Gösteri ve Konserler
Şehir Turları
Extrem Enduro Parkuru'nda Yarış
Sürpriz Hediyeler

sizleri bekliyor.

Sadece motosikletiniz, kamp malzemeleriniz ve fotoğraf makinanızı alın gelin.

Tüm Motosikletli ve motosiklet sevdası olanlar misafirimizdir.

Ayrıca etkinlik süresince Sınırsız Çay, Kahvaltı ve Akşam Yemeği ODUNPAZARI BELEDİYESİ'nin ikramıdır.

Festivale katılım tabiki ÜCRETSİZDİR.

FESTİVAL PROGRAMI

1.Gün Perşembe (30 Ağustos 2012)

Karşılama
Kayıt Masası İşlemleri
Kamp Alanına Yerleşim
Araçların Park Edilmesi
Çay İkramı (Gün Boyu)
Enduro&Cross Parkuru Gösterileri(Gün Boyu)
Akşam Yemeği
Festival Ateşinin Yakılması
Halk Dansları Gösterileri
30 Ağustos Havai Fişek Gösterisi

2.Gün Cuma (31 Ağustos 2012)

Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Yarışmalar
Serbest Zaman (Şehrimizi Gezmek İsteyenler İçin)
Akşam Yemeği
Akşam Konserleri (Yerel Sanatçılar)

3. Gün Cumartesi (01 Eylül 2012)

Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Motosikletler İle Şehir Turu
Şelale Park Çay İkramı
Tarihi Odunpazarı Evleri Arasında Mehteran Gösterisi
Tarihi Kurşunlu Külliyesinde Cam Sanatları Gösterisi
Şehrin En Güzel Mekanları Arasından Festival Alanına Dönüş
Yarışmalar
Akşam Yemeği
Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödüllerinin Verilmesi
Katılımcılara Kura İle Sürpriz Hediyelerin Verilmesi
Akşam Konserleri (Ulusal Sanatçılar)
Muhteşem Havai Fişek Gösterisi

4. Gün Pazar (02 Eylül 2012)

Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Uğurlama

Bu festival eskişehirenduro ve Odunpazarı Belediyesi katkıları ile düzenlenmektedir

İki haftadır motosikletime binmemişltim. İş yerinin önünde duruyordu. Dün akşam iş çıkışı, bugün binerim düşüncesiyle takım elbise ile motoru eve götürmeye karar verince kış geldiğini anladım. Şimdi ise hava çok güzel güneşli ama soğuk. belki birazdan bi turlarım.

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa cumartesi günü 2-3 motor Artvin merkeze gelecegiz. Artvinli motosiket kullanıcıyla tanışmak isterim. Uygun olan varsa burdan irtibata geçebiliriz...

Selamlar arkadaşlar Artvin veya çevre illerinde motosiklet kiralayan firma var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar