artist arkadasının omurılıgını zedelıyordu..

bugun okula gıdıodum klasık bı sekılde 112 den ındım karsıya gecıcem..ısıklarda yanlıs gormedıysem cbrlardan bırı(600 yada 1000lık)ısıklarda ole ses cıkartıo,yanda kızlar var karsıya gecıcekler...bu adam baktı etraf bos kızlarda var gazladı bıraz,hareket olsun dıe motorun onunu kaldırdı..sora kontrolu kaybettı ve artcı dustu sırtının ustune(kaskıda yoktu),bıaz yerde kaldı sora kalktı,,motoru kullanan zor topladı motoru..kendısını bu hareketınden dolayı kutluorum akan trafıkte yapsaydı arkadası kesınlıkle ölürdü..tamam motorun iyi super ama gereksız bısı yapıodu..ucuz kurtuldu sanırım..

Sin

Nedense race motorcular hep bi hava atma telasinda nedendir anlamiyorum.. Okey motosikletin race zaten basmak icin aliyorsun ama bos otobanda yada bos bi alanda gazlarsin ama race kullanan kimi gorduysem akan trafikte gazliyor.. (istisnalar kaideyi bozmaz.)

sanki bi tek motor onda var, ne varmış yani hava yapacak..

yok mu şöyle tipler. insanı SS'ten soğutuyorlar valla güzelim motosikletlerin imajı yerlerde.. çoğunun tepesinde kıro herifler kasklar kollarında sarışın kızlar arkaladında...

Moderatör (forrap)
Allah korumuş arkadaşını,ama onda da hata var madem arkadaşın öküz niye arkasına biniyorsun hemde kasksız bi şekilde.

�Trafikte motorla artislik yapanlar motor kültüründen anlamayan insanlar. Bu arkadaşa gel izmit pistte bi tur at desen daha ilk virajda bariyerlere girerler.

rezil etmis kendini... yav amma hafif hatunlar var a, bole sopar hareketlere bakacak! ben de bayanim, ben de motor severim.. abijim, rezil etmeyin kendinizi ama ya..

şoparlık diz boyu bu memlekette..
bi kıza hava yapıcam diye sağlığımı riske atabilirim belki ancak rezil olacağım ,helede bi başkasının ,arkadaşımın sağlığını riske atacağım bi hareket asla yapmam. yapmadım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar