Artısıyla, eksisiyle Tiger 1050

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eline sağlık üstat, keyifle izledim, bir 40 dk daha muhabbet etseymişsiniz onu da aynı keyifle izlerdim.

Motosikleti
Ns200 15"
Sıcakken çalışmama problemini evap yapıyor olabilir, motorun ısısı ile benzin ısınır ve ortaya buhar çıkar bu buharda evapta birikip motora yönlendireleceği zaman çalışmama gibi eğlem yapıyor olabilir. Böyle durumlarda depo kapağını açıp havalandırdıktan sonra hemen çalışabilir.

Yüksek hacimli, deposu motora yakın olan ve sıkıştırmalı motosikletlerde depoyu tamamen doldurmakta bu tarz olaylara sebebiyet verebiliyor, depoyu delikte gördüğünüz metal kısıma kadar doldurmakta sıcakken bu tarz sorunların önüne geçecektir.

Sıcakken çalışmama problemini evap yapıyor olabilir, motorun ısısı ile benzin ısınır ve ortaya buhar çıkar bu buharda evapta birikip motora yönlendireleceği zaman çalışmama gibi eğlem yapıyor olabilir. Böyle durumlarda depo kapağını açıp havalandırdıktan sonra hemen çalışabilir.

Yüksek hacimli, deposu motora yakın olan ve sıkıştırmalı motosikletlerde depoyu tamamen doldurmakta bu tarz olaylara sebebiyet verebiliyor, depoyu delikte gördüğünüz metal kısıma kadar doldurmakta sıcakken bu tarz sorunların önüne geçecektir.
Triumph ların sıcakken çalışmama problemi manyetik marş daşşağından kaynaklanıyordu o yıllarda , yeni modellerde duymadım çözmüş olabilirler..

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum

Ben de yapabilirim izin verirseniz ama aynı metni siz paylaşırsanız yorumlarda belki izleyen arkadaşlara faydası olur.
Triumph ların sıcakken çalışmama problemi manyetik marş daşşağından kaynaklanıyordu o yıllarda , yeni modellerde duymadım çözmüş olabilirler..
Dün akşam Tiger 800 sahibi bir arkadaş da aynı problemi iletti. (galiba en son modeli 2018) Belki 900'lerde falan çözmüşlerdir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
NCR kask nasıl? Ses alıyor mu?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
NCR kask nasıl? Ses alıyor mu?
Valla uzun yolda deneme fırsatım hiç olmadı, muhtemelen de hiç olmayacak. Şehir içi kapalı kaskı tak-çıkar uğraşmamak için aldım.
Çene boşluğu geniş gibi, uzun yol için çok da sessiz olacak bir kask gibi değil.
Modelini bile bilmiyorum ucuz diye almıştım. Belki iyi modelleri vardır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az önce 2018 model 1050 sahibi bir arkadaş yazdı yorumlara. Onda da varmış. Kaçarı yok yani. Videoda benim bahsettiğim süspansiyon konusuna da değinmiş. 1050 ler böyle demek ki.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar