Artık zamanı geldi

kadri kardeş aramıza ve ailemize hoşgeldiniz sanırım motorunuz bu
images-1.jpg

Sağolun Ümmet ustam hoşbulduk evet makinam bu yakında bende kendi motosikletimin bir resmini yayınlıyacağım. HAZAR, extreme1925 sizlerde sağolun arkadaşlar.

Hoşgeldiniz. :rendeer: Üye olmak için 7 ay niye beklediniz:silent:

Hadi bakalım hoş geldin.

Hoşbulduk aranızdayım artık.:)

Hoşgeldiniz. :rendeer: Üye olmak için 7 ay niye beklediniz:silent:

Hoşbulduk CBF150 sağolasın. Vallahi bende bilmiyorum misafir olarak sadece okuyordum ama özellikle şu an aldığım motorun kullanıcısı pek olmadığından kullandıkça bilgilerimi aktarırım ve benimde çorbada tuzum olur diye düşündüm.:)

Son düzenleme:
hoşgeldin kadri abi... emeklilik ve motosiklet... hele de güneyde olacaksın... hele de zevkli bir uğraş bulacaksın kendine... neyse, 9 senem var benim de emekliliğe ama şimdiden hayal kurmak boş :)

Hoşgeldiniz :rendeer:

Hoşbulduk Cruiseratom sağolasın:)

Hoşbulduk Rakun sağolun varolun:)

hoşgeldin kadri abi... emeklilik ve motosiklet... hele de güneyde olacaksın... hele de zevkli bir uğraş bulacaksın kendine... neyse, 9 senem var benim de emekliliğe ama şimdiden hayal kurmak boş :)

Hoşbulduk kocaadam sende sağol:)Zaman akıp geçiyor bende bir zamanlar emekliliği sadece hayal ediyordum ama şimdi 5 aydır emekliyim sende çalışmana devam et bi bakıcaksın zaman geçmiş emekliliğin gelmiş. Aslında bende güneyde olmak isterdim hiç olmazsa havalar daha sıcaktır herhalde:) Balıkçılıkla uğraşmak gibi bir hobim vardı ama son zamanlarda pek tutamadığım için soğudum bakalım zaman neyi gösterecek.:pale:

Son düzenleme:
................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

headbang.gif

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..

07npphighwaycopyhm8.jpg

Hoşgeldin abim.Kalıcı olursan çok güzel arkadaşlıklar,dostluklar kazanacağına eminim.Katılımcı olmana zaten laf yok çok güzel geziler paylaştın:) sağolasın.

::tutkuy::

Hoşgeldin abim.Kalıcı olursan çok güzel arkadaşlıklar,dostluklar kazanacağına eminim.Katılımcı olmana zaten laf yok çok güzel geziler paylaştın:) sağolasın.

::tutkuy::

Çok sağolasın Hayalperest hoşbulduk sizlerin yanında kendimi genç hissediyorum yıllar önce Balıkesir Çayırhisar'da abim acemi eğitimi gördü ayrıca aşağı yukarı 4 sene yazları bir haftalığına Erdek-Narlı'da ailemle birlikte bir pansiyonda kaldık ve çok hoşumuza gitti buradan Balıkesir'e selamlar.rEnE sende sağolasın bu sitenin üyesi olmak çok güzel bir duygu gerçekten..:):):)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar