Artık zamanı geldi

Merhaba arkadaşlar!.. Mayıs 2008'den beri misafir üye olarak takip ettiğim Motosiklet.net ailesine bende katılmaya karar verdim. Adım: Kadri yaşım: 46 emekliyim ama motor sevgisi bambaşka tarif edilemez.. Aşağı yukarı 12 seneden beri motor kullanıyorum ilk olarak Peugeot Cobra 105 moped ile başladığım motosiklet dünyasına (30000 km.) 2006 yılında Çin malı OMI Bülbül 150 ile devam ettim (10000 km.) ve şu anda Kymco People S 200 le perçinliyorum. Herkese selamlar ve sevgiler...

Sağolasın Oğuz Kardeşim! Ben Kocaeli'ndeyim. Antalya'ya bir kere Düğün vesilesiyle gittim çok hoşuma gitti misafirperverlik ve özellikle acı yemekleri unutulmaz.

CBA, ByBater!st ve karayılan sağolun arkadaşlar kendimi bambaşka bir dünyada hissediyorum..

yürekçe sağolasın doğru yerdeyim tahmin ediyorum.

Allah razı olsun gözlerim nemlendi şimdi Oğuz aynı zamanda oğlumun ismi..

Bir oğlum ve bir kızım var onlar ve eşim bütün dünyam amaaaa MOTOR sevgisi içimde hiç bitmez..

OĞUZ beni daha tanışma faslında ağlatacaksın bu gidişte.. Benim çocuk Üniversiteye gidiyor elinde devamlı cep telefonu bambaşka alemlerde kimbilir neler yapıyor ama ben bilmiyorum maalesef çünkü fazla karışmak istemiyorum oda motosiklete meraklı ama izin veremiyorum şu anda..

Emekliyim diye bu kadarmı mesaj alıyorum arkadaşlar merak etmeyin bir GENÇ kadar gezme ve yeni yerler görme merakım var bu konuda şüpheniz olmasın..

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz. Umarım üye olarak da iyi vakit geçirirsiniz.

:bestmt:

hosgeldiniz abicim ah su izin vermeme olayında oglunuzn durumunu en iyi ben anlaıyorumdr heralde :) motor yata yata bi hal oldu :)

GorkeM ve merichhh Sağolun.. Merichhh oğluma çok güveniyorum artçı olarak km.lerce arkasında gidebilirim ama ehliyeti yok maalesef bu yüzden müsaade edemem senin durumunu bilmiyorum..

En son People S 200 almadan önce çok kararsız kaldım. Vitesli motor tecrübemin olmaması Yamaha YBR 125 ve Honda CBF 150 yi bir kenarda bıraktırdı ve diğer scooter modellerinde (Honda ses Dylan 150 2.el SYM Joyrıde 200 2.el Kanuni Bobcat 150 2.el) düşünmeye devam ederken Kocaeli'ndeki Kymco servisinde (Special Bike) satılık olarak bu motoru gördüm ve görür görmez hoşuma giderek fiyatını sordum sıfır fiyatından az olması ve neredeyse sıfır olması nedeni ile bir iki gün içinde anlaşma sağlayarak anlaşmayı yaptım motoruma kavuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar