...
silahı cıkarttı
..
bende bos degilim
...
harbiden adam benden saglam cıktı
...
Arabaya binmeden önce silah gösterme kaçıyolar :cherry:
GTA5 Online'da da oynuyosan beraber takılalım, ben hatta Motosiklet.net grubu kurmak istiyorum GTA5 online için![]()
bigün biri de bana silah çekti böyle salon oğlanı tipli biri muhtemelen kuyumcu falan babasının arabası babasının silahı ama yanındaki kendi sevgilisiydi.
küfür ettim sonra bastım 100mt sonra kenara çektim işim vardı hemen önümde durdu indi arabadan cool cool.
özür dilicek misin polis çağırayım mı dedi. işim gücüm var diye ben de kusura bakma abi canım sıkkın biraz ağzımdan çıktı öyle dedim (yanında kadın var gerek yok şov yapmaya) neyse bu biraz inatlaştı ya özür diledim ya aga çağırcaksan çağır polis dedim. sonra bu belindeki silahı gösterdi bana "seni vursam vururum hiç de canım acımaz" dedi. ben dellendim
vur lan madem öyle sen vurmazsan biri üstüme çıkcak kamyon aldında kalcam skimde olmaz benim nasıl öldüğümün. vur sen görürsün belanı dedim. bi kaç kere daha bağırdım vur lan madem diye. bi de bostanlıda kafelerin ortasında sahil tarafında. bindi arabasına gitti sonra. haaa ama belinden çıkartsa yine korkmazdım ama mermiyi ağzına verse korkardım muhtemelen. şerefsizler illa ben de yanımda mı taşiyim silah? biri delirttiğinde çekiyim mi? yok arkadaş yok ben de yanımda el bombası taşicam ya olmuyor böyle.