artık sizden sayılırım :)

evet bugun itibariyle motorumu aldım şuan 60 km oldu mutluyum gidişi yokuş performansı 2 kişi ile bile güzel hoşuma gitti
- yönü arka fren pek tatminkar deil tutmuyo denecek kadar yok yani :D belki alışma sürecindendir belkide başka birşey servis yolu gözüküyor anlıcagınız
dier bir - side ön tekerdeki çamurluk genelde 2 kişi bindiginde daha fazla olmak süretiyle tekere sürtüyor biraz can sıkıcı onuda ayarlatmak gerek sanırım amartisör ayarı bildgim kadarıyla yok .

birde işin ilginci 100 cc bi motor depoda 20 tl benzin var dediler 60 km de kırmızıya geldi biraz garibime gitti 300 kruş civarı bi tüketim görünüyor ya yalan söylediler 20 tl var diye yada bir gariplik var :S
bunlar haricinde loyalimle mutluyum :)

Aman kardeşim sen sen ol yavaş kullan. Hız yapma.
Bazen 50 km bile hızlıdır yerine göre.
Birde şunu sakın unutma : Ben kurallara uyarsam kaza yaparım deme. Başka birileri gelir hata yapar olan sana olur. O yüzden her ihtimale karşı dikkatle kullan. Yeni motosikletin hayırlı olsun.

mühendis kardeşim tavsiyelerin için çok teşekkr ederim aşırı derecede dikkatli olmaya elimden geldiginde özen gösteriyorum lakın birak arabaları motorcunun motorcuya saygısı yok sola sinyal verdim dönücemö solumdan geçen 600 rr bi motorsiklet bugün aklımı aldı zaten :(

Moderatör
Motorun hayırlı olsun, çinli de olsa, japon da olsa, italyan da olsa iki tekeri var sonuçta :)
Kazasız belasız kullan, daha iyisine, hayallerine en kısa zamanda kavuş inşallah.

çok teşekkr ederim aklıma tek takılan şey adamlar 20 tl benzin var dediler 60 km yaptım ibre dibe dayandı garip ya servis tam doldurmadı sonuçta 10 tl benzin aldım oda fül gösterio o yüzden doldurmadılar yada harbiden çok yaıo :D:D:D

ilk zamanlar çok yakar, sonraları ideal tüketimine gelecektir. Örn ; 1000 km yi geçince.

güle güle kullanın allah kaza bela vermesin...otomatik vites biraz adamı kasar hız yapma...çek sağa dur 10dk geç git...ama risk alma...

bugün itibariyle artık bende sizden biri sayılırım
ne sayılırımı düpedüz bizdensin...okkadar...tekrar hoş geldin...

teşşekkrler arkadaşlar :)

brd kardeşim çinli minli sizdenim artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar