- Konu Yazar
evet bugun itibariyle motorumu aldım şuan 60 km oldu mutluyum gidişi yokuş performansı 2 kişi ile bile güzel hoşuma gitti
- yönü arka fren pek tatminkar deil tutmuyo denecek kadar yok yani
belki alışma sürecindendir belkide başka birşey servis yolu gözüküyor anlıcagınız
dier bir - side ön tekerdeki çamurluk genelde 2 kişi bindiginde daha fazla olmak süretiyle tekere sürtüyor biraz can sıkıcı onuda ayarlatmak gerek sanırım amartisör ayarı bildgim kadarıyla yok .
birde işin ilginci 100 cc bi motor depoda 20 tl benzin var dediler 60 km de kırmızıya geldi biraz garibime gitti 300 kruş civarı bi tüketim görünüyor ya yalan söylediler 20 tl var diye yada bir gariplik var :S
bunlar haricinde loyalimle mutluyum
- yönü arka fren pek tatminkar deil tutmuyo denecek kadar yok yani
dier bir - side ön tekerdeki çamurluk genelde 2 kişi bindiginde daha fazla olmak süretiyle tekere sürtüyor biraz can sıkıcı onuda ayarlatmak gerek sanırım amartisör ayarı bildgim kadarıyla yok .
birde işin ilginci 100 cc bi motor depoda 20 tl benzin var dediler 60 km de kırmızıya geldi biraz garibime gitti 300 kruş civarı bi tüketim görünüyor ya yalan söylediler 20 tl var diye yada bir gariplik var :S
bunlar haricinde loyalimle mutluyum