- Konu Yazar
Evet arkadaşlar , motoru yıllardır iyi hoş sürüyoruz çok güzel dostluklar edindirdi sağolsun. Fakat son zamanlarda benzin fiyatları , motor parça fiyatları , motor fiyatlarında pahalılık , trafikteki saygı git gide can sıkmaya başlıyor.
Örneğin +600cc klasmanındakı arkadaşların en buyuk problemı benzın oluyor hergun motora bınen birisi olarak evden benzınlıge gidip 50 lira benzın almadan 2. gun ıstedıgımız yere gıdemez olduk sahsen ben z800 ile bu en buyuk çilelerimden biriydi.Parça fiyatlarına gelecek olursak hatırlayan arkadaşlar olacaktır son yaptıgım z800 kazasında kafadan vurdugumda 30618 lira hasar çıktı motorda şase hariç.Şimdi yeni motor bakarken kawasakiye tıklamaya korkar hale geldim açıkcası
Her kış sezonunda oldugu gibi ulan bi araba alıp yanınada bı motor yaptım mı süper olur arayışına girmeye başlıyor insan , elle tutulur bi araba alsak yanına alacagınız motor 600cc altındaysa tam bir kanser olur bence cunku istanbulda trafik tecrubelerımın hiçbirinde düşük cc ye saygı gormedım ne zaman xmax e binsem herkes ustume ustume geliyor yol almak bi nimet haline gelıyordu.İnsanların saygısı trafikte cc kadar ciddiyim arkadan katil gibi gazı sıka sıka gelirsen o yolu sana verıyorlar herşey cc ve ses kadar bence.Motorun zevki paran varsa oluyor acıkcası araba yanına hakkıyla bi motor alacak gücün yoksa bence çile başlıyor demek.
Bikaç gündür bunu düşünüyordum motoru bırakma vakti gelmeyemi başlıyor yoksa yaşlanıyormuyuz anlayamadım :cherry: Motor almak istesek 40 liradan başlar olmuş araba konforuda olmadan olmuyor. Sizce bişeyler eksildiğinden mi motordan uzaklasıyoruz yoksa bişiylerin farkına vardıgımızdan mı çözemedim :silent:
Örneğin +600cc klasmanındakı arkadaşların en buyuk problemı benzın oluyor hergun motora bınen birisi olarak evden benzınlıge gidip 50 lira benzın almadan 2. gun ıstedıgımız yere gıdemez olduk sahsen ben z800 ile bu en buyuk çilelerimden biriydi.Parça fiyatlarına gelecek olursak hatırlayan arkadaşlar olacaktır son yaptıgım z800 kazasında kafadan vurdugumda 30618 lira hasar çıktı motorda şase hariç.Şimdi yeni motor bakarken kawasakiye tıklamaya korkar hale geldim açıkcası
Bikaç gündür bunu düşünüyordum motoru bırakma vakti gelmeyemi başlıyor yoksa yaşlanıyormuyuz anlayamadım :cherry: Motor almak istesek 40 liradan başlar olmuş araba konforuda olmadan olmuyor. Sizce bişeyler eksildiğinden mi motordan uzaklasıyoruz yoksa bişiylerin farkına vardıgımızdan mı çözemedim :silent: