- Motosikleti
- D400
Arkadaşlar "DURDUĞU YERDE DÜŞTÜ" ibaresini bir ilanda görüyorsanız lütfen o kişiyi ve ilanı dikkate almayın...
.....Eminim sizin de dikkatinizi çekmiştir son zamanlardaki bu sahtekarlık.!!
Arkadaşlar tartışmanın temel sebebi buradaki cümle.
Konuyu acan arkadaş anlatmak istediğini yanlış aktarmış; daha sonrasında kendisi de "arac düşebilir" olarak düzeltmiş ancak konunun ana yazısında net olarak bu yazıyı yazan herkesi sahtekar ilan etmeye yönelik bir açıklama var.
Şahsi olarak motosikletim durduğu yerde devrilse ve ilanıma böyle yazdıgım için sahtekarlık ile itham edilsem sinirlenirim.
Genelleme yapmadan konu açmak daha sağlıklı olur. Evet; ilanlarda sahtekar dolu ama herkes sahtekar değildir.
Yanlış yapılan bir giriş; ama abartmaya gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Konunun iki yorum altında arkadaşın ne demek istediğini detaylıca anlattım ama hala anlamamakta ısrar edip eleştirenler var. Kaldı ki konu sahibi bile detaylı açıklama yapmasına rağmen hala aynı şekilde yorumlar geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Olduğu yerde yan yattı düştü diye ilana koyup satabilirsiniz
HAha ; yok en bilgisiz adam bile baktıgında oldugu yerde olmadıgını anlar :queen:
En iyisi yokuş aşağı park etmiştim devrilip cok az sürüklenmiş; kaza değildir yazarım :bounce: